To je to što me zanima!

Za divlje svinje postavili zamke po Zagrebu: 'Ne radite selfie s njima, zovite odmah Dumovec'

U skloništu za nezbrinute životinje Dumovec kažu da nema razloga za brigu, ali i da se divljim svinjama ne treba približavati
Vidi originalni članak

Zagrebom šeću divlje svinje, a društvenim mrežama šire se snimke na kojima trče jednom od najprometnijih ulica. I na redakciju 24sata stigle su brojne dojave, snimke i fotografije divljih svinja na prometnicama i ulicama glavnog grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U skloništu za nezbrinute životinje Dumovec kažu da nema razloga za brigu, ali i da se divljim svinjama ne treba približavati.Na terenu su postavljene zamke na pet lokacija u koje se uhvatilo 27 divljih svinja.

KUDA IDU DIVLJE SVINJE? VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

- Divlja svinja inače nije opasna za čovjeka i ne napada ga nikada ako se ne osjeti ugroženo. Ako ih vidite, odmah dojavite info centru u Dumovcu kako bismo ih uspjeli dislocirati. Nemojte ih dirati, raditi selfie i prilaziti im - poručio je Damir Skok, ravnatelj zagrebačkog Zoološkog vrta za RTL.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lukicluka11 28.04.2024.

    Kad će vlasti dozvoliti odstrel divljih svinja onda ih ne će biti u Zagrebu po ulicama, a Tomašević tu ne smije ništa napraviti, odmah bi se digli zaštitari divljih životinja na čelu sa Hermanom i tužili Tomaševića u Briselu za grubo ponašanje prema divljim svinjama.

  • Dunning-Krugerov efekt 27.04.2024.

    Sad će proširiti afričku kugu po purgeraju.

  • specijalka. 27.04.2024.

    "Ne radite selfie s njima!" Ahahahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare