To je to što me zanima!

Za Krešimirom Milasom više neće tragati, preopasno je

Alpinisti su krenuli u osvajanje Khan Tengrija, vrha od 7010 metara. Na Renea i Krešimira sručila lavina. Rene se spasio, a Krešimir je ostao zarobljen u pukotini
Vidi originalni članak

Zagrepčanin Krešimir Milas (31) i dalje je u dubokoj pukotini kirgistanske planine prekriven s 10 metara leda.

Za njime se, doznajemo, više neće tragati, jer je mjesto gdje je stradao preopasno.

Tajnik HPS-a Darko Berljak kaže da novih informacija nema, te da ostali hrvatski alpinisti u baznom logoru čekaju povratak.

- I da je bolje vrijeme, za Krešimirom se ne bi tragalo, jer pokušaj izvlačenja svakome ugrožava život - rekao je Berljak.

Vedrana Simičević (37), Rene Lisac (35), Bojan Novak (37) te Krešimir krenuli su u osvajanje Khan Tengrija, vrha od 7010 metara. Na Renea i Krešimira u nedjelju se na 4700 metara visine sručila snježno-ledena lavina. Rene se uspio spasiti, a Krešimir je ostao zarobljen u pukotini za koju se procjenjuje da je duboka i 100 metara.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • liliana 01.08.2014.

    Bože,šta je tim ljudima,kamo idu,šta žele osvojit.Zbog takvih gluposti uništit si život.Jadna im mati.

  • bembač 31.07.2014.

    Iskreno, sumnjam da uz svu moguću današnju tehnologiju nije moguće istražiti i doznati je li čovjek živ ili nije. Što stvarno ako je živ, i nada se pomoći? A opet s druge strane, što ako nije, a pogine još nekoliko ljudi... Teško je pričati o ovome.

  • SilvestarKos 31.07.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare