To je to što me zanima!

'Za nas je dolazak Tadića na Ovčaru, koja je sveta, nasilje'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vukovarske majke i nekolicina pripadnika braniteljskih udruga uz transparente dočekuju Borisa Tadića. Vukovarske majke uz svijeće mole krunicu na Ovčari
Vidi originalni članak

Na mjestu masovne grobnice na Ovčari dvojicu predsjednika dočekuje i grupa od 20-ak članova obitelji  ubijenih na Ovčari, kao i nekolicina pripadnika braniteljskih udruga iz Domovinskog rata. Istaknuli su natpise 'Cijeli Vukovar je Ovčara', 'Dobro nam otišli', 'Vodite ljubav, a ne nas'. Neki su u majicama s 'prigodnim' natpisima: 'Genocid na sud' te 'Ante Gotovina nije kriv'. Vukovarske majke cijelo vrijeme drže svijeće i mole krunicu.

- Mi sa krunicom i molitvom odgovaramo na svako nasilje. Za nas je i dolazak predsjednika Tadića na Ovčaru, koja je za nas sveto mjesto, nasilje - rekla je Vilma Vidović iz čije je obitelji poginulo njih pet, a troje je nestalo.

Vidović je ovu situaciju iskoristila da pozove sve 'one koji dosad nisu ništa rekli o mjestima gdje su pokopani naši najmiliji da to sad kažu'.

- I njima će onda, kada to kažu, život biti lakši. U tom slučaju i suživot u Vukovaru biti će podnošljiviji - rekla je Vilma, koja je predsjednica udruge 'Hrvatska žena' iz Vukovara.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • cobervu 04.11.2010.

    ma dajte se sjetite 91 pa nismo ni mi bili 100 posto ispravni,sto je sa natpisima srbe na vrbe,psima i srbima zabranjen ulaz u tvornicu borovo jos 90,budimo realni i njihovih civila je nestalo 91 i njihove kuce i trgovine su dizane u zrak 91 i to prije 5 mjeseca.pricate gluposti a sto ne izvedu mercepa pred sud da malo o tome prica ili seksa bitno da je glavas stradao.znam bit ce milion protiv ali istina ima dvije strane crnu i belu ali ni nasa nije skroz bijela.toliko

  • ljutatrava 04.11.2010.

    Neka de drže moralne pridike oni koji nisu doživjeli rat i hvala Bogu da nisu,ali mi koji jesmo imamo pravo razmišljati i iskazati svoje osjećaje.Nema oprosta,a još manje zaborava.A ti "korisnica2009" ne uopćavaj stvari i ne generaliziraj i ako ti nije nešto jasno bilo bi u redu najprije temu proučiti.

  • hihlander 04.11.2010.

    @ stari mudrac: aaaaaaaaahahhahahhahhahahhahahhahahahha presmijeeesno

Komentiraj...
Vidi sve komentare