To je to što me zanima!

'Za nas je kasno, ne smijemo i nećemo dopustiti da nas gaze'

Mladima je ovo zadnji trenutak da nešto promijene. Za nas je kasno, ali nije ni bitno mi smo svoje prošli. Oni se moraju pobrinuti za sebe i nikako ne smiju zabijati glavu u pijesak, poručila je teta Višnja
Vidi originalni članak

Srce mi je bilo puno, nisam znala što ću od sreće. Nema prosvjeda bez mene. Jako mi je drago što su moje Zagrepčanke i Zagrepčani shvatili da je krajnje vrijeme za promjenu, rekla nam je Višnja Škreblin (74) koja na prosvjede ide dva desetljeća, a nije propustila niti jučerašnji. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Udruga Siget, Zelena akcija i Pravo na grad organizirali su prosvjed protiv zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom 'Dosta je!'. Prosvjed su organizirali protiv, kako ističu, klijentelističkog sustava koji guši i devastira Zagreb. Okupilo se oko 20.000 ljudi, tramvaji nisu mogli voziti preko Trga bana Jelačića. 

- Mladima je ovo zadnji trenutak da nešto promijene. Za nas je kasno, ali nije ni bitno mi smo svoje prošli. Oni se moraju pobrinuti za sebe i nikako ne smiju zabijati glavu u pijesak. Ne dajmo da nas gaze - poručila je teta Višnja i nadodala da se već sprema za novi prosvjed.

- Već 6. veljače idemo pred gradsko poglavarstvo jer se raspravlja o GUP-u, građani moraju znati što se zbiva s našim gradom. Ovaj projekt je vrlo opasan za Zagreb - rekla nam je umirovljenica, supruga, majka troje djece i baka petero unučadi.

POGLEDAJTE JUČERAŠNJI PROSVJED:

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 03.02.2020.

    "Nesmijemo i Necemo dopustit da nas gaze" Eh stara babo vec je odavno prekasno za to jer vas je vec odavno pregazilo vrijeme a najvise ste pregazili jedni druge.Hodate po grobovima da bi dobili kintu vise i nikakav nemoral vam nije stran.Sta mozete zamislit u vasim bolesnim mozgovima to radite.Vrijeme je da platite racune sa kamatama.

  • 03.02.2020.

    Teta visnja.Mozete ju zvati i mama onda kad ste vec poceli.Teta koliko kilo mozga prodajete?

  • Gnjida 03.02.2020.

    Miki kakav je da je.... za ove što pucaju na njegovo mjesto (Mrakača, Maras i ekipa) je svemirski brod! :D Živio ti nama Miki XD

Komentiraj...
Vidi sve komentare