To je to što me zanima!

Za nestalom podmornicom u potragu uključen i norveški brod opremljen robotima

Skandi Vinland stigao je na mjesto gdje se odvija potraga u utorak oko 19 sati po lokalnom vremenu, stoji u priopćenju DOF-a
Vidi originalni članak

Višenamjensko plovilo opremljeno s dva autonomna podvodna robota pridružilo se operacijama pronalaska male podmornice Titan, nestale u blizini olupine Titanica u sjevernom Atlantiku, objavio je u srijedu njezin vlasnik, norveška servis grupa DOF.

POGLEDAJTE VIDEO:

Skandi Vinland stigao je na mjesto gdje se odvija potraga u utorak oko 19 sati po lokalnom vremenu, stoji u priopćenju DOF-a.

"Skandi Vinland je rasporedio dva ROV-a (podvodna vozila na daljinsko upravljanje) kako bi pridonijeli istraživačkim naporima koji su okupljeni pod zapovjedništvom Obalne straže Sjedinjenih Država", navodi se.

NESTALA PODMORNICA U OCEANU Hrvatski stručnjaci pesimistični: 'Nisu to profesionalni vojnici, to su znatiželjnici i bogati turisti'

Više brodova i zrakoplova, uključujući američke i kanadske, uključeno je u utrku s vremenom kako bi pronašli živih pet putnika male podmornice Titan, nestale od nedjelje u blizini olupine Titanica, a čije bi rezerve kisika trebale ponestati u četvrtak.

Na mjesto događaja upućen je i francuski brod iz Ifremera, također opremljen robotom.  

Idi na 24sata

Komentari 8

  • 21.06.2023.

    ja bi dao prije 250 000 dolara da s nekom me raketom pošalju u svemir da vidim ravnu Zemlju nego ići gledati olupine na dnu oceana..

  • 1.mungos 21.06.2023.

    Tamo dolje smo mi elijeni i obična nula.

  • zaladilo 21.06.2023.

    Neb ja utoio uniša i da mi plate 250.000€!

Komentiraj...
Vidi sve komentare