To je to što me zanima!

Za norveške bankare još uvijek postoji Jugoslavija

Naš čitatelj u norveškom gradu Bergenu na vratima banke fotografirao je naljepnicu zastave države koja ne postoji već dulje vrijeme...
Vidi originalni članak

U norveškom Bergenu u banci još možete mijenjati jugoslavenske dinare u norveške krune i obrnuto. Naš čitatelj M. V. u posjetu je svojim rođacima u Norveškoj pa nam je poslao fotografiju naljepnice zastave bivše države na vratima banke.
- Mislim da to nije u redu. Trebali bi se malo informirati jer Jugoslavija ne postoji već dugi niz godina. Smatram da je to krajnje neozbiljno od njih i da su pokazali svoje neznanje - komentirao je naš čitatelj M. V.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • karter 19.01.2010.

    Sjećam se kako su histerične babe prije 18 godina obilazile dućane i psovale prodavačice i pisale u novine, ako su negdje na policama slučajno naišle na eurokrem, vitaminkin ajvar, ili nedaj bože, zaostali rubinov vinjak! A ovaj se čudi - kako samo mogu, kako se nisu raspitali, budale, ti glupi norvežani! Evo, da nije bilo potresa, nitko ne bi saznao da Haiti ima duplo više stanovnika nego Hrvatska! A kako im izgleda zastava i koja im je valuta, ne zna još uvijek nitko!

  • drug Tito_1 20.11.2008.

    E vidite djeco kako je onda bio cijenjen yu pasoš, država valuta i državnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare