To je to što me zanima!

'Za obranu Šlogara nisam do sada dobio niti kune'

Šlogareva obrana predstavlja odvjetniku Zujiću veliki izazov. Teka ako ga oslobodim, država će mi nadoknaditi troškove, rekao je Antonio Zujić
Vidi originalni članak

Zagrebački odvjetnik Antonio Zujić tvrdi kako se prihvatio Šlogarove obrane nakon što je njegov klijent “pao” na poligrafskom ispitivanju. Pozvali su ga da bude na ispitivanju kako bi Šlogarov iskaz bio zakonit i to je prihvatio. Dolaskom u policiju Šlogar mu je potpisao punomoć o zastupanju. Zujić nije stručnjak za kazneno pravo nego je karijeru gradio na građanskom i trgovačkom pravu.
Sam tvrdi da je u do sada karijeri branio samo jednoga klijenta optuženog za ubojstvo. Bilo je to prije tri godine i tada je uspio ishoditi oslobađajuću presudu. Šlogarevu obranu prihvatio je, kaže, jer mu to predstavlja veliki izazov. Sudac Turudić prihvatio je njegov prijedlog da se kao svjedoci neposredno ispitaju policajci koji su pronašli Berettu kao i korisnik sjenika gdje je pištolj nađen.

KRONOLOGIJA ZLOČINA:

6.10.2008
UBIJENA U 11 SATI U SREDIŠTU GRADA
Ivana Hodak (26) ubijena je s dva hica iz Berette u ulazu zgrade u Ulici Pavla Hatza 2 u Zagrebu u kojoj joj žive roditelji.


2.12.2008.

U SJENIKU NAŠLI UBOJIČIN PIŠTOLJ
Zaprešićki policajci naišli su na skitnicu Šlogara i u sjeniku, gdje je spavao, našli pištolj. Tek nakon dva mjeseca shvatili su što imaju.

6.2.2009.
PRIVELI ŠLOGARA ZBOG UBOJSTVA
Policija je objavila javnosti da za ubojstvo Ivane Hodak iz bezobzirne osvete sumnjiči Šlogara. Tako se htio osvetiti njezinu ocu.

22.9.2009
TIJEKOM SUĐENJA NEĆE SE BRANITI
Obrijani i okupani nekadašnji skitnica se nije htio očitovati o optužnici. Kazao je i kako se tijekom rasprave neće braniti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare