To je to što me zanima!

Za otkrivanje što se dogodilo s MH17 nude 176 milijuna kuna

Onaj tko ima nepobitne dokaze za identificiranje odgovornih za rušenje zrakoplova, osim novca položenog u švicarskom Zürichu, može, ako želi, dobiti i novi identitet
Vidi originalni članak

Njemačka tvrtka Wifka, koja se bavi istraživanjem prevara u osiguranju, ponudila je 30 milijuna dolara (oko 176 milijuna kuna) nagrade za informacije o rušenju zrakoplova na letu MH17 kompanije Malaysia Airlines u Ukrajini. Wifku je angažirao anonimni klijent.

- Nakon užasnog atentata sve političke stranke u zemlji i inozemstvu izjavljivale su kako žrtvama, njihovim obiteljima i javnosti duguju razrješavanje okolnosti pada, ali to se još uvijek nije dogodilo - objavila je Wifka na svojim stranicama.

U Wifci žele znati: tko je oborio MH17, tko je izdao zapovijed, tko prikriva dokaze, tko je direktno odgovoran, što se dogodilo s vojnicima koji su pucali na avion te imena ljudi koji su bili zaduženi za zataškavanje cijelog slučaja.

Osim novca, nudi se i novi identitet

Onaj tko ima nepobitne dokaze za identificiranje odgovornih za rušenje zrakoplova, dobit će nagradu od 30 milijuna dolara. Novac će mu se položiti na račun banke u švicarskom Zürichu, a anonimni klijent Wifke 'zviždaču' nudi i novi identitet.

Iako jamče apsolutno tajnost, agencija ipak preporuča zainteresiranima da budu iznimno oprezni te da ih kontaktiraju putem odvjetnika kako bi dogovorili sastanak. Ne preporuča se komunikacija putem telefona ili elektroničke pošte.

Podsjećamo, Boeing 777 na letu MH17 koji je iz Amsterdama letio u Kualu Lumpur srušen je 17. srpnja dok je letio nad istokom Ukrajine, područjem gdje traje sukob ukrajinske regularne vojske i proruskih separatističkih snaga. Poginulo je svih 298 putnika i članova posade. 

Idi na 24sata

Komentari 31

  • jingsaw 18.09.2014.

    Pa ja mislim da izvinete da je on pao iz razloga jer nije vise mogao da leti ha ha . Dam ti sto kuna da nas nezamaras još sa tim jer imamo većih problema u državi većih od tog aviona

  • KasimHozic 17.09.2014.

    Pa to bilo 289 putnika i 289 clanova posadee.. wauuu pa previse ih je poginulo :(

  • korisnicko ime je zauzeto 17.09.2014.

    dajte pare putinu pošto je jedini ponudio dokaze da su ga oborili ukrajinski borbeni avioni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare