To je to što me zanima!

Za pokušaj ubojstva dobio je uvjetnu kaznu zatvora

Županijski sud u Zadru proglasio je krivim u četvrtak Zadranina Ivana Maltara (22) za pokušaj ubojstva.Mladić mora i na liječenje od alkohola
Vidi originalni članak

Županijski sud u Zadru proglasio je krivim u četvrtak Zadranina Ivana Maltara (22) za pokušaj ubojstva i nepravomoćno je presudio da će on završiti u maloljetničkom zatvoru ako u sljedeće tri godine počini kazneno djelo. Ako prekrši uvjetnu tada će mu naknadno odrediti kaznu. Maltaru je suđenje počelo dok je imao 20 godina, odnosno bio je mlađi punoljetnik kojem se zbog toga sudilo kao maloljetniku. Sud mu je uz to naložio odgojnu mjeru pojačane brige i nadzora od šest mjeseci do dvije godine, te obvezatno liječenje od alkohola. Nasilni mladić je potkraj kolovoza 2008. ispred jednog zadarskog kafića preklopnim nožem ozlijedio tada jedva punoljetnog Luku Pavičića. Četiri puta ga je ubo nožem u prsa, a jedan ubod skoro je bio koban za Pavičića. Ostao je živ zahvaljujući brzoj liječničkoj intervenciji. Osim za pokušaj ubojstva Maltar je proglašen krivim i za dvije pljačke.  

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mali_plavi 11.03.2010.

    I kakvu je odgojnu mjeru ovaj ma** dobio. Nadam se da neće za 5 dana negdje izbost na smrt mene ili moje djete. Samo što bi drugi put i on mogao dobit nož kao i mladić u parku Ribnjak. Napao pa bio izboden. Poetska pravda.

  • sara 1987 11.03.2010.

    divno...

  • jontra69 11.03.2010.

    i onda se pitamo odkud toliko nasilja?klinca za jedan joint 3 godine u zatvor a ovome smradu za pokušaj ubojstva i dvije pljačke uvjetna kazna umjesto teške robije.pa ko tu koga jebe,ko je tu lud?

Komentiraj...
Vidi sve komentare