To je to što me zanima!

Za samo 19,90 kn na kioscima knjiga "Posljednji Titovi dani"

Knjiga "Posljednji Titovi dani - tajna šifra za preuzimanje vlasti" donosi sjećanja niza Titovih suradnika i liječnika. U njoj je i sjećanje generala koji je zadnji otvorio lijes...
Vidi originalni članak

Je li Josip Broz zaista smatrao da je Ivo Lola Ribar poginuo zbog izdaje Andrije Hebranga? Prema jednom Brozovom govoru, čija kopija nikad nije pronađena pa se vjeruje da su ga sastavile obavještajne službe kako bi preuzele vlast u državi - bivši je predsjednik tvrdio da je bilo tako. U istom govoru optuživao je Koču Popovića za kukavičluk i bježanje s ratišta, Hebranga da želi osnovati KP NDH i da je spremao atentat na njega 1941., a zanimljive stavove imao je i o pogibiji Marka Oreškovića. Kao svoga nasljednika vidio je Miku Tripala.

Knjiga "Posljednji Titovi dani - tajna šifra za preuzimanje  vlasti" donosi sjećanja niza Titovih suradnika i liječnika. U njoj je i sjećanje generala Martina Špegelja, koji je zadnji otvorio lijes u kojemu je bilo Titovo tijelo, i iz prve ruke demantirao neke neistine. 

U knjizi je i cjelovita ispovijed njegova unuka i bodyguarda Joške Broza, te ispovijest dr Predraga Lalevića - čovjeka koji je Josipa Broza skinuo s respiratora i uputio u vječna lovišta. Knjiga koja donosi niz anegdota o "broznim vremenima" na svim je kioscima za samo 19,90 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • sestro 25.05.2012.

    da je poklanjaju zakopo bi je u gnoj(đubar):)))

  • zvončica1 15.05.2012.

    ma bit ću prva u redu!Jebo vas Tito!

  • ValeValčić 15.05.2012.

    i tih 19,90 je previše

Komentiraj...
Vidi sve komentare