To je to što me zanima!

'Japanci rupu poprave odmah, a mi eventualno za tri mjeseca'

Rupa je bila široka 30 metara i duboka 15. U gradu Fukuoki rupa se otvorila prošli utorak. Danas su auti i pješaci normalno prolazili. Prvo su izvadili vodu koja je curila iz puknute cijevi...
Vidi originalni članak

U svibnju prošle godine na Zagorskoj magistrali kraj Podgore Krapinske otvorila se rupa zbog obilnih padalina. Napravila se brana od granja, pa je voda našla svoj put.

U to vrijeme bili su i radovi u Krapini, pa je ponestalo cesta za prolaz automobila, piše Zagorje International. Tad su iz Hrvatskih cesta rekli da će radovi biti završeni za najviše dva mjeseca. No sve se oduljilo, pa je službeno otvorenje bilo 21. kolovoza, odnosno za tri mjeseca.

S druge strane svijeta u Japanu, otvorila se golema rupa na jednoj puno većoj prometnici nego li one u Zagorju. Rupa je bila široka 30 metara i duboka 15. U gradu Fukuoki rupa se otvorila prošli utorak. Danas su auti i pješaci normalno prolazili. Prvo su izvadili vodu koja je curila iz puknute cijevi, pa su zatrpali rupu, a samo u 48 sati su proveli struju, vodu, kanalizaciju, plin i telekomunikacijsku liniju. I sve asfaltirali.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • JerkoKC 15.11.2016.

    Kod nas bi se dogovarali barem dvije godine.

  • ab ovo 15.11.2016.

    mi bi tri puta platili, a izvođač odmah u stečaj

  • ab ovo 15.11.2016.

    mi bi tri puta platili, a izvođač odmah u stečaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare