To je to što me zanima!

Za smrznuti se! Ono kad si na krovu za vrijeme novog potresa

Dok su Zagrepčani proživljavali šokove, zamislite tek kako je bilo vatrogascima koji su u tom trenutku bili na krovu i pomagali sanirati štetu koja je nastala prije mjesec dana
Vidi originalni članak

Prije mjesec dana, točnije 22. ožujka, Zagreb je pogodio razoran potres, a njegova jačina bila je 5,5 po Richteru što ga čini najjačim na tom području u zadnjih 140 godina.

POGLEDAJTE VIDEO:

Brojni Zagrepčani, osobito oni koji žive u centru grada i u podsljemenskoj zoni, ostali su bez svojih domova, a u sanaciju štete po gradu, uključila se i Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba i sva raspoloživa dobrovoljna vatrogasna društva Grada Zagreba.

VIDEO: NOVI POTRES Zagreb se opet trese: 'Snažno se osjetio u svim četvrtima'

U mjesec dana je registrirano čak oko 1000 potresa, a Zagreb je tresao jači potres i danas, prvi uznemirujući nakon onog prije mjesec dana. Jačina ovog današnjeg bila je 3.2 po Richteru.

Dok su Zagrepčani proživljavali šokove, zamislite tek kako je bilo vatrogascima koji su u tom trenutku bili na krovu i pomagali sanirati štetu koja je nastala prije mjesec dana.

- Ono kad si na krovu za vrijeme novog potresa - napisala je Vatrogasna postrojba Zagreb na svojoj službenoj Facebook stranici.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • x00x 23.04.2020.

    di nam je general kriznih situacija? nesto ga slabo viđamo

  • pijavicaa 23.04.2020.

    Treba sacekat s obnovom pola godine minimum ,da se neobnavlja dvaput jer bi moglo spičit uskoro žešče.

  • Sivonja_VesnaZG 23.04.2020.

    a ja taman na susjedi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare