To je to što me zanima!

Za svoj rođendan dobila osušene i blijede Griotte

Neugodno sam se iznenadila kad sam otvorila rođendanski poklon, Kraševu bombonijeru Griotte, tvrdu i osušenu, rekla je čitateljica Vesna
Vidi originalni članak

Kad sam otvorila bombonijeru koju sam dobila za rođendan, neugodno sam se iznenadila. Griotte su bile blijede, tvrde i osušene. Smatram da se takve stvari ne bi smjele događati tvrtki poput Kraša, rekla je čitateljica Vesna Jurković iz Zagreba. Iz Kraša doznajemo da pogreška nije njihova.
- Vjerojatno bombonijera nije bila pravilno skladištena. Ako se preko ljeta ostavi na visokoj temperaturi, alkohol iz Griotta ispari, a čokoloda pobijeli. Međutim, proizvod ni tada nije pokvaren i jestiv je. Gospođa se može javiti u Kraš, a mi ćemo joj dati novu bombonijeru - rekla je glasnogovornica Kraša Romana Mužević-Ilić.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • strijelica 20.01.2008.

    a da ta bombonjera nije šetala kao poklon na više mjesta?

  • johndoe 19.01.2008.

    stvar skladištenja

  • entoni 19.01.2008.

    Slučajno i ne poznaju se međusobno moje 4 prijateljice su ovih dana slavile ročkas i obožavaju Griotte, danas 19. je četvrtoj pročitavši ovo prvo sam se dvoumila ipak sam otvorila Griotte ne izgledaju puno bolje od ovih. Hvala na 24 sata što svašta objavljuje idem i ja sutra u Kraš tražiti zamjenu. Kupujem godinama svašta od Kraša i samo su jednom su moje obožavane Bajadere bile stare prije su puno bolje izražavali ispriku kupcu. Apeliram na Kraš da uvede kakvu kontrolu u svoje dućane inaće i na podu drže slatkiše to baš nije pohvalno !

Komentiraj...
Vidi sve komentare