To je to što me zanima!

Za ubojstvo prijatelja (35) s kojim je pio dobio 8 god.

Stevo Subotić (57) udario je sjekirom po glavi Martina Tolića (35), no on nije umro od udaraca nego gušenja vlastitom krvlju. Moglo ga se spasiti
Vidi originalni članak

Stevo Subotić (57) iz Gornje Vrbe kod Slavonskog Broda u utorak je pred Županijskim sudom za ubojstvo svog susjeda Martina Tolića (35) osuđen na osam godina zatvora. Nakon što su zajedno 18. prosinca prošle godine zajedno pili ispred mjesne trgovine otišli su u Subotićevu kuću, gdje su se posvađali. Subotić je Tolića tri puta udario sjekirom po glavi, a potom pozvao policiju. Ispričao je da su obojica bili potpuno pijani.
- Martin me prvi napao sjekirom. Uplašio sam se jer je bio mlađi od mene. Bio sam trezniji i nekako sam uspio oteti sjekiru i udariti ga tri puta u glavu. Žao mi je zbog toga - rekao je Subotić. Psihijatrijskim vještačenjem utvrđeno je da je Subotić bio smanjeno ubrojiv. Obdukcija tijela ubijenog Tolića pokazala je da on nije umro od sjekire, već da se ugušio u vlastitoj krvi koja mu je išla iz glave. Moguće je da bi preživio udarce da mu je netko pritekao u pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • plavi cvijet 01.06.2010.

    \"Nije umro od sjekire, već da se ugušio u vlastitoj krvi\". Nego od čega je umro? Vidi se iz aviona da je sve namješteno da što manje godina dobije.

  • Nizozemac 01.06.2010.

    Taman ce cika Steva biti punoljetan kad izadje sa robije .

  • be yourself 01.06.2010.

    Ma tim klošarima je bolje u zatvoru nego na slobodi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare