To je to što me zanima!

Za Uskrs pada kiša, u gorju i snijeg: Na Jadranu djelomice sunčano, u unutrašnjosti oblaci

Povremeno će padati malo kiše, većinom na kopnu, a popodne češće i u Dalmaciji. U višem gorju može biti slabe susnježice ili snijega. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 11, na Jadranu od 14 do 17°C
Vidi originalni članak

Na Jadranu promjenljivo uz sunčana razdoblja, a u unutrašnjosti pretežno oblačno, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za nedjelju.

Povremeno malo kiše, većinom na kopnu, a popodne češće i u Dalmaciji. U višem gorju može biti slabe susnježice ili snijega. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu će puhati slaba do umjerena, na sjevernom dijelu mjestimice i jaka bura, prema otvorenom moru sjeverozapadnjak.

Najviša dnevna temperatura uglavnom između 8 i 11, na Jadranu od 14 do 17 Celzijevih stupnjeva.

U ponedjeljak mjestimično razvedravanje

U ponedjeljak će na Jadranu biti barem djelomice sunčano, a u unutrašnjosti promjenljivo oblačno uz sunčana razdoblja. Još u prvom dijelu dana mjestimice više oblaka uz mogućnost slabe kiše, ponajprije u Dalmaciji, dok je u gorskoj Hrvatskoj moguće i malo susnježice.

Vjetar na kopnu slab do umjeren sjeveroistočni i sjeverni, na Jadranu umjerena i jaka bura, mjestimice i s olujnim udarima.

Najniža jutarnja temperatura od 0 do 5, na Jadranu 5 do 10, a najviša dnevna uglavnom između 13 i 18 °C.

HAK: Jak vjetar otežava promet na Jadranskoj magistrali

Zbog jakog vjetra na dionici Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Karlobag zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno i za vozila s natkrivenim teretnim prostorom, izvijestio je u nedjelju HAK.

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u unutrašnjosti. 

NERVOZNA MLADA 'Malog Vakulu' pitala mladenka za vrijeme, a njegov odgovor sve je nasmijao: 'Ako ne zaj***'

U povodu blagdana Uskrsa zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5t na pojedinim cestama u Istri i priobalju (osim autocesta i DC1) danas na (Uskrs) od 15 do 23 sata i 10. travnja (Uskrsni ponedjeljak) od 14 do 23 sata.

U pomorskom prometu nema poteškoća. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare