To je to što me zanima!

Zabio im se u gumenjak: Brza reakcija spasila je Šibenčanina

Dok je muškarac bio u gumenjaku kod benzinske na mulu Krke, na njega je naletio drugi gumenjak. Brzom reakcijom ovaj je skočio na pramac pa van iz čamca. Nitko nije ozlijeđen u sudaru
Vidi originalni članak

Brza reakcija spasila je muškarca koji je prošlog petka bio u gumenjaku na koji je naletio drugi u Šibeniku, a snimka koja se širi društvenim mrežama otkriva koliko ga je malo dijelilo od udarca broda. 

Dok je muškarac bio u gumenjaku kod benzinske na mulu Krke, na njega je naletio drugi gumenjak iz neutvrđenog razloga. Brzom reakcijom muškarac je skočio na pramac pa van iz čamca. Čitatelj ŠibenikIN-a navodi da se radilo o poznatom kick-boksaču koji je ekspresno reagirao i izbjegao čamac. 

Iz šibenske policije također su potvrdili kako u sudaru čamaca nije bilo ozlijeđenih. 

- Dobili smo dojavu da je oko 18,23 sata u Šibeniku prošlog petka kod Inine pumpe došlo do sudara dva plovila, a kako u nesreći nije bilo ozlijeđenih postupanje je preuzela Lučka kapetanija Šibenik - rekla je Marica Kosor iz PU šibensko-kninske. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Papatest 05.10.2018.

    Kurton na prezervativ,sjeća li se itko kako je ministar Šuker napravio face lifting svojoj ženi s Sokol Marićevim gumenjakom a da mu nije pala dlaka s glave zbog toga.

  • cra_z 05.10.2018.

    Koja reakcija? Moze samo bogu zahvalit sto se odbio nazad

  • chevichejs 05.10.2018.

    Kak je to uspio izvest da se zabio u drugi camac?

Komentiraj...
Vidi sve komentare