To je to što me zanima!

Zabok: Stradala trudnica i njezin prijatelj su stabilno

Marijana Raškaj (30) je u Općoj bolnici Zabok, a Jasmin Fejzić (23), otac bebe koju je izgubila u nesreći u petak, je u Traumatološkoj bolnici
Vidi originalni članak

Marijana Raškaj (30) je u Općoj bolnici Zabok, a Jasmin Fejzić (23), otac bebe koju je izgubila u teškoj nesreći u petak, je u zagrebačkoj Traumatološkoj bolnici.
- Iz obje bolnice su nam javili da su pacijenti stabilno - rekli su nam u zagorskoj policiji. Trudnica u osmom mjesecu trudnoće je nakon nesreće izgubila bebu. Ostala je bez pet litara krvi. Ona i Fejzić su se Mazdom sudarili u Mokricama kraj Zaboka. Na njih je Opelom Astrom naletio K. J. (29), koji je pretjecao kamion.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Vinzenzo 25.09.2010.

    Nadam se da će ovaj komentar uočiti i nadležne institucije. Ja bi tom vozaču koji je skrivio prometnu nesreću, doživotno oduzeo vozačku dozvolu, naplatio drakonsku novčanu kaznu, te ga strpao u zatvor na minimalno 5 godina. Nije mi jasno kaj je taj dečko razmišljao. Nebi trebalo nikakve milosti za njega. Kaj je jadno dijete koje se nije niti rodilo da ga jedan manijak ubije? Uz to, skoro je ubio i još dvoje mladih ljudi te im uništio čitav život. Oporavak će biti težak, a i ako se fizički oporaviju, psihički više nikada ali nikada neće biti stabilni. Užas!!!

  • babytia 25.09.2010.

    Za žrtve znamo kako se zovu, a divljaku znamo inicijale. Sve je po starom

  • Lady Taky 25.09.2010.

    da fakat-5 litara???znači ni kapi joj nije ostalo?kaj nije ak izgubis 1 litru da si mrtav?mislim,drago mi je da su ok

Komentiraj...
Vidi sve komentare