To je to što me zanima!

'Zaboravimo nesporazume i svađe, budimo jaki kao nacija'

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u božićnoj čestitci građanima Hrvatske poručio je da moramo vjerovati da postoji svjetlo koje nas vodi u bolju budućnost
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko u božićnoj čestitci pozvao je građane Hrvatske, Hrvatice i Hrvate da zaborave ovih dana na nesporazume i svađe, te da budemo kao nacija jedinstveni i jaki. 

"Građanke i građani Republike Hrvatske, Hrvatice i Hrvati, svi Vi koji danas slavite blagdan Isusovog rođenja! Događaj koji je promijenio povijest čovječanstva zbio se u vremenu velikog beznađa i straha od budućnosti. Ovih dana smo imali razloga spomenuti se toga. Božić je i vrijeme ljubavi prema bližnjima. Zaboravimo ovih dana na nesporazume i svađe. Budimo kao nacija jedinstveni i jaki. Moramo vjerovati da postoji svjetlo koje nas vodi u bolju budućnost. Upalili smo ga tolerancijom, razumom i dogovorom s našim političkim partnerima", naveo je Karamarko u božićoj čestitci objavljenoj na Badnju večer na službenome Facebooku.

"Slijedeći poruke koje smo naučili iz događaja Isusovog rođenja možemo izgraditi bolje i sretnije društvo", dodao je, te istaknuo kako su "pred nama brojni izazovi".

"Provedimo Božić i božićne blagdane u miru naših obitelji kako bismo u vremenu koje je pred nama imali što više snage i mudrosti za hvatanje u koštac s problemima koje moramo rješavati. Svima Vam želim čestit Božić u ljepšoj i sretnijoj Hrvatskoj!", naveo je Karamarko u čestitci.  

Idi na 24sata

Komentari 373

  • opussave 26.12.2015.

    Sretan Božić svima koliko vas ima. Božo i Karamarko samo naprijed, dosta je više ove Milanovićeve igre.

  • Symbian 26.12.2015.

    Zanimljiva je to filozofija. Čini se da ju i crkva propagira: nemojmo se više dijeliti na one koji su pokrali Hrvatsku i one koji su pokradeni. Budimo svi jedinstveni, sad je ionako kasno, tko je jamio - jamio je.

  • dida123 26.12.2015.

    Čestit Božić čestitima, a sretan svima. Sretna i Nova godina (ako juslavite?). Ponajviše sreće i ljubavi prema našem velikom Dinamu, a vodstvu više kritičnosti i mudrosti radi svih nas.

Komentiraj...
Vidi sve komentare