To je to što me zanima!

Zaboravio kćer (1) u autu te ju je mrtvu našla mama

Belgija: Otac je dijete trebao ostaviti u jaslicama, no zaboravio je. Mala Britt je satima sjedila u automobilu. Umrla je u sjedalici od dehidracije
Vidi originalni članak

Tata je djevojčicu Britt staru 11 mjeseci trebao u četvrtak prije posla ostaviti u jaslicama. No zaboravio je i umjesto toga beba je cijelo očevo radno vrijeme provela u autu na parkiralištu  u blizini Louvaina, 30 -tak kilometara od Bruxellesa. Temperatura je vani bila 21 stupanj. Beba je u autu dehidrirala i umrla. Našla ju je majka. Ona je krenula u jaslice kako bi preuzela dijete. No prije toga je otišla do auta da uzme sjedalicu. Čim je vidjela kćer pozvala je Hitnu, no već je bilo kasno.
- Automobil ostavljen na suncu postaje kipuć. Kombinacija topline i nedostatka vode je kobna - objasnio je liječnik iz hitne službe Luc Beaucourt u Het Laatste Nieuws. Sud roditelje ne namjerava kazniti jer se ne radi o zanemarivanju već, kako su objasnili užasnoj nesreći.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • ivan74 23.06.2009.

    I ja sam neki dan zaboravio mobitel u autu pa sam isao po CD u auto i slucajno sam primjetio da je mobitel u Autu. Pa sta svakome se desi da svoje stvari zaboravi! Danas u ovo materijalno vrijeme je to sasvim normalno.

  • Elma986 23.06.2009.

    o boze tragedije :((

  • sprinterica 22.06.2009.

    dok je moje dijete išli u vrtić obavezno, bez obzira tko je vodio ujutro dijete u vrtić, nazvali bi jedno drugo i pitali kak je klinka ostala u vrtiuću, je li bilo sve ok, danas kad je već velika svakodnevno smo s njom u kontaktu i jedno s drugim, ponekad ako od posla je ne uspijem nazvati dijete, obavezno me suprug nazove i veli sad sam se čuo s njom i obrtnuto tak da mi ovo bez obzira na sve nema opravdanja

Komentiraj...
Vidi sve komentare