To je to što me zanima!

Zabrana cajki u Đurđevcu: Tko odlučuje što je cajka, a što ne? 'Malo je gužva, javit ćemo vam'

Tko će kontrolirati kakva se glazba pušta iz tih kafića i što je uopće primjerena i tradicijska glazba te kakve će biti kazne ako se vlasnici kafića ogluše na ovo, pitali smo gradsku upravu Đurđevca
Vidi originalni članak

Grad Đurđevac zabranio je cajke u kafićima i na terasama od petka 24. lipnja do nedjelje 26. lipnja, za vrijeme turističke manifestacije Picokijade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odnosi se to na ugostitelje koji su u cijelosti podmirili obveze prema Gradu, a koji su iskazali interes za produljenje radnog vremena za vrijeme trajanja Picokijade. 

USUSRET PICOKIJADI U Đurđevcu zabranili puštanje cajki: 'Može se izvoditi samo tradicijska i zabavna glazba'

Tko će odlučiti što je cajka?

Oni će moći raditi od 0 do 24, ali u kafićima na Trgu sv. Jurja i u Starogradskoj ulici moći će puštati, citiramo dio iz odluke dostupne na službenim stranicama Grada 'samo primjerenu tradicijsku i zabavnu glazbu'.

Tko će kontrolirati kakva se glazba pušta iz tih kafića i što je uopće primjerena i tradicijska glazba te kakve će biti kazne ako se vlasnici kafića ogluše na ovo, pitali smo gradsku upravu Đurđevca.

Ljubazno su nam odgovorili kako je gradonačelnik Hrvoje Janči na sastanaku.

- Proslijedili smo vaš pisani upit i netko će vam se javiti povratno. Trenutno nam je gužva zbog Picokijade. Ako gradonačelnik pronađe vremena, javit će vam se - rekli su nam.

ANKETA

Idi na 24sata

Komentari 156

  • ferata 21.06.2022.

    demokracija? Odakle vam pravo zabranjivati glazbu? Tko hoće neka sluša , tko neće neka prođe...

  • V-Strom 21.06.2022.

    Zabrane u demokratskoj zemlji, dno dna, pljuc

  • ping-pong 21.06.2022.

    Cajke, veleumni tekstovi, koje mogu pjevati samo alkoholizirane osobe ili u naletu testosterona ( kod muskaraca) ili u naletu bluda i radodajstva ( kod zena). U nekontroliranom ponasanju, popracenom agresivnom ponasanju bacajuci i razbijajuci inventar, trgajuci kosulje, lancica, razbijajuci boce u vlastitu glavu, rezanje, bacanje na koljena....( kod muskaraca) , ( kod zena) pokazivajuci grudi, medunozja, plesuci muskarcima u krilu, dopustajuci najagresivnijim muskarcima da ih hvataju za intimne djelove tijela, prihvacajuci poziv grupe muskaraca da im se pridruzj u separeu i opsluzujuci ih, jednog po jednog dok se cajke ore i alkohol prolijeva iz visokodignutih casa na podijumu. Kao bivsi redar, radio sam i na cajkama. Odlicna lova ali zene, kao ravnopravne clanice drustva sebe tamo pocinjuju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare