To je to što me zanima!

Zabranili im boravak u hotelu pa ih tužili i dobili 31.500 kuna

Martyn i Steven su htjeli odsjesti u ljupkom hotelu u Velikoj Britaniji. Naletjeli su na domaćine koji su kršćani te nisu htjeli pustiti homoseksualni par da spava skupa
Vidi originalni članak

Homoseksualci Martyn Hall (46) i Steven Preddy (38) telefonom su rezervirali sobu u privatnom hotelu, koji je u vlasništvu Petera i Hazelmary Bull. Nakon što su se pojavili u hotel u britanskom Marazionu 2008. godine zaposlenici su im rekli kako zbog kućnih pravila ne smiju spavati u istoj sobi. Par je tužio hotel zbog diskriminacije na temelju seksualne orijentacije te su dobili oko 31.500 kuna odštete, piše britanski The Sun

Par je rekao na sudu kako svi ostali heteroseksualni parovi nisu imali problema. Par je naglasio da je gospođa Bull izjavila kako je njihov hotel predivan, ali se ne moraju svi slagati s njihovim pravilima. Dodala je kako su oni kršćani te se homoseksualni parovi protive njihovoj vjeri.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • spirit lamp 22.01.2011.

    Ok sto je slijedece na zabrani??? Medjurasni par??? Alkoholicar??? Pedofil??? Kak se ti krscani uvijek namjere na homoseksualce, a nista im drugo ne smeta???

  • PAX_1 20.01.2011.

    ma gdje su naša prava skroz nam nameču svoje homoseksualne gadosti i činjenica je da to nije prirodno pa samim tim izaziva gađenje izgražanje !!!!

  • Lady Taky 20.01.2011.

    bolesnici pederasti ma ne bi ih pustila blizu hotela a kamoli unutra

Komentiraj...
Vidi sve komentare