To je to što me zanima!

Zabranili kupanje na plaži u Opatiji: Izlile su se fekalije...

Na dijelu plaže Slatina do daljnjega je zbog onečišćenja mora zabranjeno kupanje. Grad Opatija obavijestio je o tome građane i turiste, a prema neslužbenim podacima dolazi do izljeva fekalija.
Vidi originalni članak

Podno hotela Milenij u Opatiji, na dijelu plaže Slatina do daljnjega je zbog onečišćenja mora zabranjeno kupanje, i to upravo sada u špici turističke sezone. Grad Opatija obavijestio je  o tome građane i turiste, a prema neslužbenim podacima dolazi do izljeva fekalija. 

Poduzimaju se  hitne mjere kojima ispituje razloge nezadovoljavajuće kvalitete morske vode te će uzroci biti otklonjeni u najkraćem mogućem vremenu.

Na ostalim opatijskim plažama morska voda je i dalje prema analizi uzoraka, koju radi Nastavni zavod za javno zdravstvo PGŽ,  izvrsne kvalitete. O razlozima zagađenja i prestanku zabrane kupanja građani će biti pravovremeno obaviješteni, stoji u priopćenju.
 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Pivski trbuh_1988 21.08.2019.

    Samo gas. Na kraju budete sami među go.... Ostali

  • mimara 21.08.2019.

    glavno da se novac trosi na nebitne stvari( ili bar mogu cekati kao npr.obnova Galeba) a da se vise ulaze za izgradnju kanalizacije svugdje a ponajvise na moru.Mislite da ce turisti dolaziti kupat se u govnima?

  • marci2812 15.08.2018.

    Znaci kao i cijela drzava, svi smo u gov,,,,,nista za cudit, Pa svi gradovi na obali koriste more kao veliku septicku jamu, Bit ce bolje od sutra, plavusa se otisla molit - opet na racun svih nas,

Komentiraj...
Vidi sve komentare