To je to što me zanima!

Zadar: Lovrin je raspisala natječaj za svoju kćerku?

Predsjednica Stručnog vijeća, koja daje mišljenje o kandidatima, trenutačno je na odmoru i nije htjela reći tko su sve bili kandidati za suce
Vidi originalni članak

Državno sudbeno vijeće potvrdilo je izbor triju novih sudaca na Općinskom sudu u Zadru, među kojima je i Iva Lovrin, kći bivše ministrice pravosuđa Ane Lovrin. Oglas o tri slobodna mjesta na Općinskom sudu Ministarstvo pravosuđa objavilo je još u listopadu prošle godine. Kako je oglas raspisan u vrijeme dok je ministrica pravosuđa bila Ana Lovrin, pojavile su se razna nagađanja, pa tako i da su kćer ministrice potvrdili samo u Zagrebu, a ne i u Zadru, piše Slobodna Dalmacija, Prema neslužbenim informacijama, kandidati Marko Baraka, Ivana Čačić-Brkić i Sanja Miličević potvrđeni su Zadru, dok su samo u Zagrebu prošli kandidati Iva Lovrin i Mate Jelić. Marko Baraka navodno je jedini prošao u Zadru i Zagrebu. Predsjednica Stručnog vijeća Enka Moković, koje daje mišljenje o referencama kanditata, trenutačno je na godišnjem odmoru i nije htjela reći tko su bili kandidati jer ih, kaže, ne zna napamet, ali ističe da žalbi nije bilo. Novi suci nakon prisege u veljači na dužnost će stupiti 1. ožujka. Iva Lovrin nakon položenog pravosudnog ispita 2006. godine radila je kao sudska vježbenica na zadarskom općinskom sudu, a zatim i kao sudska savjetnica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • HUMI 10.01.2009.

    Ma to je milion posto veza.Ipak ajmo malo viditi ljudski.Nekad to i otežava ako si dite poznatog.Najbolji primjer mi je Niko Kranjčar.Svi su ga napadali da je u reprezentaciji samo zbog ćaće ,a spasija se kada je ćaća otiša.Sada nam je Niko super.Ipak nije fer život kada znamo da je za sve potrebna veza.

  • Goge61 10.01.2009.

    A dajte recite mi molim vas kaj ste mislili, da se stara poznanstva tako brzo zaboravljaju???? Komenziranje ovako ili onako donosi rezultate!!! Daleko od toga da dijete nije završilo školu, ali mnoga djeca su završila odavno i fakultete i otisnula se u svijet, jer nisu bila podobna za našu privredu, oliti znanost, oliti lalalalalala!!!! Srami se ANO!!!!

  • šamar 10.01.2009.

    previse je ljudi \"preko veze\" koji ne znaju svoj posao,nazalost. pa tako da nije ni cudo sta nam je pravosudje,zdravstvo...u \"banani\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare