To je to što me zanima!

Zadar: Policajci lovili šestoricu golih i pijanih turista iz Belgije

Policajci su doveli pijane mladiće u postaju. Imali su od 1,26 do 2,27 promila. Zatvorili su ih do otrježnjenja. Mogu biti kažnjeni zatvorom ili kaznom do 800 kuna
Vidi originalni članak

Šest pijanih mladića, golih kao od majke rođenih, vikalo je, deralo se i pjevalo oko 3 sata u noći na srijedu Obalom kralja Tomislava u Zadru. Belgijski gosti, svi 20-godišnjaci, pješačili su nogostupom pod bedemima od zgrade Peglice prema Jazinama s odjećom u rukama. Netko ih je prijavio policiji. Razbježali su se nakon što su vidjeli policajaca, koji je zatražio pojačanje pa su došla još dvojica njegovih kolega iz ophodnje. Ubrzo su polovili šestoricu golaća po zadarskim ulicama.

Doveli su ih u policiju i alkotestirali. Imali su od 1,26 do 2,27 promila alkohola. Zatvorili su ih do otrježnjenja. U srijedu ujutro počeli su istraživanje nad njima zbog prekršaja protiv javnog reda i mira, odnosno vrijeđanja moralnih osjećaja građana na javnom mjestu. Mogu proći s novčanim kaznama od 200 do 800 kuna ili zatvorskom kaznom do mjesec dana. Nakon što policija završi svoj dio posla, privest će ih prekršajnom sucu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • grgusan 07.09.2011.

    da mi je vidit reakciju bukovicke policije...alo ti,dodjer vamo,nemoj da je donosin nediljut jeben

  • muthafuka 07.09.2011.

    također bi im trebalo zabranit ulazak u republiku hrvatsku ubuduće

Komentiraj...
Vidi sve komentare