To je to što me zanima!

Zadar: Ubojici taksista Igora Čusitća presudit će u četvrtak

Elvis Šopić (22) se opet ispričao ocu ubijenog Igora Ćustića (30), a Igorov otac Filip počeo je vikati na njega. Ranijom presudom Šopić je bio osuđen na 30 godina...
Vidi originalni članak

Na završetku glavne rasprave ponovljenoga suđenja Elvisu Šopiću (22), ubojici taksista Igora Ćustića (30), optuženi Šopić se još jednom ispričao obitelji pokojnoga Čustića i izrazio sućut. 

- Marš svinjo jedna, ne obraćaj mi se - dobacio mu je iz klupa Igorov otac Pilip, u trenutku kad se Šopić okrenuo prema njemu i počeo se ispričavati. 

Njegov branitelj Smiljan Bakočević u završnom je obraćanju sudskom vijeću rekao kako nema ni jednog dokaza da je ubojica imao motiv, posebno ne iz koristoljublja, te da se ubojstvo odigralo spletom niza okolnosti. Tužiteljstvo i zastupnik obitelji Šopić na kraju glavne rasprave su dokazivali upravo suprotno. Tvrde da je Šopićeva obrana lažna, da je hladnokrvni ubojica, koji je taksista likvidirao iz koristoljublja i to na osobito podmukao način. 

Sud će o krivnji i visini kazne odlučiti u četvrtak. Šopić je u pritvoru već gotovo tri godine, od kraja siječnja 2008. godine, a ranijom presudom bio je osuđen na 30 godina robije. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • SMART197 07.12.2010.

    sad gnjili u zatvoru 30 god.Ej ubico pazi ovo ,30 god.!!!!!!!!!!!I da sam namjeravao ubiti nekoga(šalim se),sad bi odustao kad bi morao u zatvorenu prostoriju i na dva dana!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare