To je to što me zanima!

Zadar: SDP za županicu želi psihijatricu Sabljar Dračevac

Pobijedi li SDP na izborima za zadarskoga župana, ne samo da će nakon 20 godina skinuti HDZ s vlasti, nego će Zadarska županija po prvi puta imati županicu
Vidi originalni članak

Pobijedi li SDP na izborima za zadarskoga župana, ne samo da će nakon 20 godina skinuti HDZ s vlasti, nego će Zadarska županija po prvi puta imati županicu. 

Naime, Županijska organizacija za tu je dužnost kandidirala svoju predsjednicu, psihijatricu Renatu Sabljar Dračevac. No, tek što je vijest puštena u javnost, javili su se predstavnici sukošanskoga SDP-a koji osporavaju legitimnost njezine kandidature. U Zadru nije više nikakva tajna da već neko vrijeme traje netrpeljivost između Ingrid Antičević-Marinović i njezine gradske organizacije s predsjednicom županijskoga SDP-a Sabljar Dračevac.  

Idi na 24sata

Komentari 58

  • tom milles 27.02.2013.

    Ona osoba koja je i sama svijesna da joj je potreban psihijatar bježi od njega ko vrag od tamjana....

  • mily 27.02.2013.

    ako i ova barata engleskim kao i stranačka kolegica, svi smo za!!! . A sad šalu na stranu, jedno pitanje. Jeste li vi primijetili da su skoro svi članovi vlade i općenito oni u saboru doktori. Psiholozi, psihijatri, kirurzi, internisti i td. A zašto ne ostanu u struci? E u struci treba raditi!!

  • Šarlota 27.02.2013.

    Da li na psihijatriji podučavaju engleski, ili su u Zadru sve sami englezi?

Komentiraj...
Vidi sve komentare