To je to što me zanima!

Zadar: Sud je odlučio da bloger ipak nije dilao drogu

Tužiteljstvo je optužnicu temeljilo i na pisanjima Anisa Mohameda Omara. Na blogu je pisao da je zajedno Vulkankom prodavao drogu na Kalelargi
Vidi originalni članak

Sudsko vijeće Županijskoga suda u Zadru oslobodilo je Zagrepčanina Anisa Mohameda Omara (32) za optužbe da je dilao drogu. U njegovom je autu u Starigradu-Paklenici policija u kolovozu prošle godine pronašla vrećicu s gotovo 25 grama praha pomiješanog s heroinom. Kasnijim vještačenjem je utvrđeno da je udio čistog heroina bio manji od jedan posto, odnosno da je riječ o beznačajnoj količini, jer se na ulici prodaje droga s najmanje 10 posto čistog heroina. Sud je zbog toga odlučio kako u Omarovom slučaju nema govora o kaznenom djelu. Tužiteljstvo je temeljilo svoju optužnicu i na njegovu blogu. Tamo je pisao kako je zajedno s Vulkankom prodavao drogu na Kalelargi. Uspoređujući taj tekst s ostalima na blogu, sud je procijenio da je riječ o Omarovim šalama. Mohamed Omar je tijekom postupka tvrdio kako mu je droga podmetnuta u auto, jer je u akciji Index prijavio jednog profesora za uzimanje mita.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nemam pojma 10.06.2010.

    nevirujem u ovu priču, policija podmetnula drogu u kojoj nema droge??????

  • dalmatinac123456 10.06.2010.

    LJepa podrška mladim i budućim dilerima, umjesto 15 godina on ide dalje u posao. nadam se da če uspiti zatrovati obitelj sudca i odvjetnika koji su ga oslobodili ! P.S ON NIJE IZ STARIGRADA - PAKLENICE ! ! ! !

  • DUPINA 10.06.2010.

    Diler dileru podmetnuo lošu drogu, al\' ne treba mu zamjeriti, da mu je dao pravu ovaj bi sada zarobijao. Ovako mu može zahvaliti na dobrom predosjećaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare