To je to što me zanima!

Zadar: Učenik profesoricu udario šakom u hodniku

Učenik 4. r. Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole je prošlog tjedna za vrijeme malog odmora u školskom hodniku fizički napao profesoricu
Vidi originalni članak

Učenik četvrtog razreda Ekonomsko-birotehničke i trgovačke škole je prošlog tjedna za vrijeme malog odmora u školskom hodniku fizički napao profesoricu hrvatskog jezika Sanju Mavar, piše jedan dnevni list. Prvo ju je povukao prema sebi, a onda ju je udario šakom u rame. Ona se odmah obratila ravnateljici Aniti Peričić. a potom je i pismeno od škole zatražila zaštitu. Nastavničko vijeće još nije odlučilo kakve će sankcije snositi učenik. Napadnuta profesorica nije predavala učeniku koji je na nju nasrnuo.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Marina Gace 28.04.2008.

    Samo sankcije će pomoći. Neka ponavlja razred. Ili, još bolje, ne dati mu da maturira. Pa nek si doma mamu i tatu tuče.

  • zekica 28.04.2008.

    Danas je klinčadija malo preslobodna. Znam da su oni sad svi pametni i najljepši al treba se znati da se stariji MORAJU i TREBAJU poštivati. Najlakše se potući. Najleše slabijed OD SEBE istuč. Ajmo se svi tuć... Zašto ne? A i ti roditelji od balavca... lijepo su ga odgojili.

  • strazica 28.04.2008.

    ovo ide na dušu Primorcu i njegovim trulim planovima o \"najboljoj državi u regiji do 2010.\" Pa tu ne da nema logike,nego je ODGOJNI dio škole sveden na minornu veličinu! Pedagozi i ravnatelji,ostali radnici samo rješavaju rebuse - e-matice itd. , a rad sa djecom - učenicima nitko više nije u stanju \"normalno\" kontrolirati!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare