To je to što me zanima!

Ugostitelju i bivšoj studentici sude za prostituiranje curice

Tužitelji terete ugostitelja (54) i bivšu studenticu (28) da su djevojčici dovodili klijente. Suđenje je počelo tek nedavno jer studentica nije bila dostupna pravosuđu
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Zadru traje suđenje poznatom zadarskom ugostitelju (54) i nekadašnjoj top-studentici (28) iz Šibenika. Njih se tereti za podvođenje djevojčice. Bivša odlikašica, koja je dobila niz domaćih i stranih stipendija upoznala je prije pet godina djevojčicu iz Doma za odgoj djece i mladeži u Zadru. Zajedno s ugostiteljem, kod kojega je studentica povremeno radila, dovodili su joj klijente. 

Sudski postupak počeo je tek nedavno, jer je bivša studentica zbog studija u inozemstvu, bila nedostupna pravosuđu. Zadarski ugostitelj policiji je od ranije poznat po sličnim kaznenim djelima, no nikada nije bio osuđen. Suđenje je zatvoreno za javnost zbog zaštite identiteta žrtve podvođenja. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • user_68632 23.02.2011.

    I hajde sada neka mi netko objasni što je to u ljudskom umu da se odluči na takve stvari? Ta blesača je bila top-studentica, vjerojatno sa blistavom budućnosti i karijerom, a ide napraviti tako gnusnu stvar. Sada će biti propalica, što je naravno i zaslužila.

  • izazov11 22.02.2011.

    koliko ja znam Ava Karabatić je top-studentica s odličnim ocjenama hahhah

  • Stelex 22.02.2011.

    Kako postati "top-studentica".... ponudiš tuđu "vjevericu" umjesto svoje....

Komentiraj...
Vidi sve komentare