To je to što me zanima!

Zadarska policija dvojicu vozača prijavila je za širenje Covida

Policija je prijavila vozača koji je skrivio sudar dok je morao biti kod kuće zbog zaraze koronom, ali i drugog vozača kojeg su prošli tjedan ulovili u vožnji iako je bio zaražen
Vidi originalni članak

Policajci iz Biograda su 5. siječnja u Pakoštanima zatekli muškarca (54) za volanom automobila dok mu je zbog zaraze koronom bila izrečena zaštitna mjera izolacije i liječenja kod kuće, objavila je zadarska policija. 

Isto tako su i dovršili kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom koji je 18. prosinca prošle godine na autocesti A1, za vrijeme izrečene zaštitne mjere izolacije zbog oboljenja od COVID-19, vozio auto ogulinskih registracija i tom prilikom izazvao prometnu nesreću u kojoj je nastala samo materijalna šteta.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, sumnja se kako su  obojica osumnjičenika kršili izrečene mjere izolacije i liječenja u kući, zbog čega su doveli do opasnosti širenja zarazne bolesti te se protiv njih podnose  kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru zbog sumnje u kazneno djelo Širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • beli1977 13.01.2022.

    Đoković može,a oni ne! Ko je tu lud?

  • Pelcovanje ne imunizira samo preboljevanje... 13.01.2022.

    Jesu imali potvrdu? 🤣

  • crazy mind 13.01.2022.

    ti vrapca vozili su gospu covid v autu? jel bila vezana? sreca njihova kaj je punoletna (ono 19 su joj valjda godine) 😁😜

Komentiraj...
Vidi sve komentare