News

Komentari 11

Zadarska policija dvojicu vozača prijavila je za širenje Covida

Zadarska policija dvojicu vozača prijavila je za širenje Covida

Policija je prijavila vozača koji je skrivio sudar dok je morao biti kod kuće zbog zaraze koronom, ali i drugog vozača kojeg su prošli tjedan ulovili u vožnji iako je bio zaražen

Policajci iz Biograda su 5. siječnja u Pakoštanima zatekli muškarca (54) za volanom automobila dok mu je zbog zaraze koronom bila izrečena zaštitna mjera izolacije i liječenja kod kuće, objavila je zadarska policija. 

Isto tako su i dovršili kriminalističko istraživanje nad 59-godišnjakom koji je 18. prosinca prošle godine na autocesti A1, za vrijeme izrečene zaštitne mjere izolacije zbog oboljenja od COVID-19, vozio auto ogulinskih registracija i tom prilikom izazvao prometnu nesreću u kojoj je nastala samo materijalna šteta.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, sumnja se kako su  obojica osumnjičenika kršili izrečene mjere izolacije i liječenja u kući, zbog čega su doveli do opasnosti širenja zarazne bolesti te se protiv njih podnose  kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu u Zadru zbog sumnje u kazneno djelo Širenje i prenošenje zarazne bolesti.

Najčitaniji članci