To je to što me zanima!

Zadarska županija ima 106 novozaraženih, umrla žena

U covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 43 oboljelih, od kojih je osmero na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na Moru na liječenju je 18 pacijenata zaraženih koronavirusom
Vidi originalni članak

Novih 106 slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u posljednja 24 sata na području Zadarske županije, a jedna je osoba preminula, izvijestio je u utorak Županijski stožer Civilne zaštite.

U Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na Moru s koronavirusom je umrla 92-godišnja žena.

Testirano je 637 uzoraka, pod aktivnim je nadzorom 1298 stanovnika, od bolesti se oporavilo 128 osoba, a ukupno su aktivna 702 slučaja.

Među novozaraženima 57 ih je u Zadru, petero u Bibinjama, po četvero u Benkovcu i Zemuniku Donjem, po tri osobe pozitivne su na koronavirus u Galovcu, Jasenicama, Ninu, Pakoštanima i Poličniku, po dvije u Obrovcu, Privlaci, Salima i Starigradu te po jedna u Kalima, Pagu, Pašmanu, Stankovcima, Sukošanu, Sv. Filipu i Jakovu i Vrsima.

U covid odjelima u Općoj bolnici Zadar hospitalizirano je 43 oboljelih, od kojih je osmero na respiratorima, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju u Biogradu na Moru na liječenju je 18 pacijenata zaraženih koronavirusom.

Policija je evidentirala jedno kršenje mjere samoizolacije.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare