To je to što me zanima!

Zadarski SDP: Z. Milanović ne bi trebao dati ostavku

Ingrid Antičević i njezin kolega Ranko Ostojić smatraju da Zoran Milanović ne bi trebao dati mandat na raspolaganje pred konvenciju SDP-a
Vidi originalni članak

Ne slažem se s Ivicom Pančićem da bi predsjednik SDP-a Zoran Milanović trebao dati ostavku, ali mu dajem za pravo da tako misli, kazala je na konferenciji za novinare u utorak u Zadru saborska zastupnica SDP-a Ingrid Antičević-Marinović. U njegovoj izjavi ne vidi ništa loše, osim što je, kako kaže, to dokaz unutarstranačke demokracije, koja će još više doći do izražaja izmjenama Statuta. Njezin kolega Ranko Ostojić također ne smatra da bi Milanović trebao stranci dati mandat na raspolaganje.
- U Statutu lijepo piše da o sudbini predsjednika stranke odlučuje stranačka konvencija 150 dana od izbora, bez obzira na izborni rezultat. Stoga, nema potrebe da Milanović podnosi ostavku, ako će o tome ionako odlučivati izaslanici konvencije - rekao je Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lažno ime 13.02.2008.

    Koliko god se jedan Milanović trudio biti komunist, ne može biti ni blizu komunjara kao drug sanader i komunistička partija hdz.

  • hrvojeo 13.02.2008.

    Za tvoju napomenu mayhem onih 66 je samo HDZ-ovih, izgleda da si prespavao rezultate izbora. Što se tiče Milanovića ja bih osobno volio da on ostane predsjednik SDP-a jer je to najbolji izbor za HDZ. Zato SDP-ovci ne mijenjajte ga, ostavite čovjeka nek stranku dovede gdje joj je i mjesto, na samo političko dno.

  • mayhem26 13.02.2008.

    A ti gardi poserem ti se na tih 66 kad su u to zbrojeni i cigani i srbi itd.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare