To je to što me zanima!

Zadavila bebu 10 minuta nakon poroda, tijelo skrila pod sijeno

Daliborka (36) iz Rijeke skrivala je trudnoću od mještana srpskog sela Majilovca. Tijelo novorođenčeta istražitelji su pronašli u vreći, koju je žena sakrila u štali
Vidi originalni članak

Beba je živjela tek deset minuta, a onda ju je Daliborka T. (36) zadavila i tijelo odnijela na tavan štale u srpskom selu Majilovcu. Daliborka, koja je izbjegla iz Rijeke u Srbiju, rodila je, kako pretpostavljaju liječnici, između 1. i 17. veljače.

Zbog krvarenja se 17. veljače javila u bolnicu u Požarevcu. Obzirom da nikako nisu mogli zaustaviti krvarenje poslali su ju na daljnje preglede te je patolog otkrio dio posteljice koja je ostala poslije poroda. Davorka je skrivala trudnoću pa nije imala ni otvoreni karton u bolnici. Pošto liječnicima nije mogla objasniti gdje je dijete, oni su nazvali policiju. 

Odmah su pretresli kuću u kojoj je Daliborka živjela. Na tavanu štale ispod sijena našli su crnu vreću. U njoj je bilo tijelo tek rođene djevojčice. Prizor je užasnuo policajce. 

Vijest o čedomorstvu šokirala je i mještane Majilovca, mjesta iz kojeg je i Marina Andrejić koja je nasmrt zatukla sina Đorđa (13). Nakon višemjesečne potrage policija je pronašla tek dječakovu glavu. Ženu su osudili na 20 godina zatvora. 

Čedomorku Davorku su priveli te se sada nalazi u pritvoru, javlja Blic. U Srbiji joj za čedomorstvo prijeti do pet godina zatvora. 

Idi na 24sata

Komentari 61

  • polic88 17.03.2012.

    nemam sto reci,jednostavno ne vjerujem,sta joj je bilo u glavi dok je gledala u to dijete dok ga je davila??!!nikad necu shvatiti taj mozak,ni bilo ciji,ni bilo sta sto ima veze sa nasiljem,a kamoli ubojstvom..

  • KristinaRekic 11.03.2012.

    Zbog ovakvih monstruma i njihovih dijela naviru mi suze na očima,ne mogu da vjerujem da svevišnji to vidi i svakome daje djecu a onima koji bi svoje srce dali za djete ne daješ mogućnosti da dobiju malog anđela.

  • NadaSimić 10.03.2012.

    Možda većom edukacijom i dijeljenjem *besplatinih*perverzativa u tim vuko*ebinama bi se izbjegla ovakva događanja...il ako se zna da je osoba s urođenim defektom u glavi sterilizacija/kastracija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare