To je to što me zanima!

Zadavio je svog dečka zbog ljubomore pa ga bacio u Savu?

Muškarac (19) je sedmog ožujka 2020. godine napao partnera (21) na savskom nasipu u metropoli. Tijekom sukoba ga je zadavio te mu tijelo potom bacio u rijeku
Vidi originalni članak

Moj klijent je aktivno iznosio obranu i odgovarao je na postavljena pitanja. To je sve što vam mogu reći u ovoj fazi postupka- rekla je Nataša Vujčić , odvjetnica osumnjičenog za ubojstvo. Njega je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu pritvorio na mjesec dana. U Remetincu je završio kako ne bi pobjegao i kako ne bi imao mogućnost utjecaja na svjedoke. 

Sumnja se da je on 7. ožujka 2020. godine oko 17 sati iz Osijeka doputovao u Zagreb nakon čega se uputio na nasip rijeke Save u blizini naselja Prečko odakle je s mobilnog telefona nazvao oštećenog kojeg od ranije kratko poznavao i pozvao ga da dođe na to mjesto. Na njegov poziv 21-godišnjak je pristao te nedugo nakon poziva došao do nasipa, a nakon što su jedno vrijeme razgovarali spustili su se do same obale rijeke Save da bi u jednom trenutku 19-godišnjak na za sada neutvrđen način ubio 21-godišnjaka, a potom njegovo tijelo bacio u rijeku- objavila je zagrebačka policija. 

Njih dvojica su se navodno, neslužbeno doznajemo, posvađali zbog ljubomore. Tko je na koga bio ljubomoran i zašto pokazat će istraga. Tijekom sukoba osumnjičeni je zgrabio čovjeka za vrat i zadavio ga. Kako bi zameo tragove truplo mu je potom bacio u Savu. Uhićen je nakon 15-ak dana, a policija mu je, navodno,  ušla u trag prateći komunikaciju s mobitela žrtve. U obrani je tvrdio, neslužbeno doznajemo, da je bio napadnut i da se branio.

Idi na 24sata

Komentari 221

  • Zamrzivač 24.03.2020.

    Da je nasao curu sad bi ziv bio

  • 24.03.2020.

    Korona ubija

  • 24.03.2020.

    😬U ztvor

Komentiraj...
Vidi sve komentare