To je to što me zanima!

Zadavio trudnu djevojku, njeno tijelo pokazao tati na Skypeu

Španjolska: Alexandra Viorel Moldovan (19) bila je u petom mjesecu trudnoće. Rastrojeni Dorel ju je zadavio i priznao zločin ocu dok su razgovarali na internetu
Vidi originalni članak

Ubio sam svoju Alexandru, rekao je Dorel Marcu (21) svom ocu u Rumunjskoj dok su razgovarali na Skypeu. Šokirani otac nije mu vjerovao sve dok pred web kameru nije dovukao beživotno tijelo svoje trudne djevojke Alexandre Viorel Moldovan (19). S njim je u stanu bila i sestra (13) ubijene trudnice. Zaprijetio je i da će nju ubiti. Sablaženjeni otac je nazvao policiju i rekao im što je učinio njegov sin koji živi u Španjolskoj. 

Rumunjski policajci odmah su kontaktirali kolege u Španjolskoj koji su ga priveli u roku od 45 minuta. Našli su ga u stanu u madridskom predgrađu Torrejoh de Ardoz. Sjedio je potpuno miran kraj tijela ubijene Alexandre, koju je zadavio. Uhićenju se nije opirao, a policajcima je rekao kako je htio prekinuti s Alexandrom, koja je bila u petom mjesecu trudnoće. Prema pisanju španjolskog El Paisa Alexandra je priznala Dorelu da dijete nije njegovo. Istražitelji sumnjaju kako je zbog toga mladić pomahnitao i ubio svoju djevojku. Par otprije ima trogodišnju kćerkicu. 

Majka ubijene trudnice kaže kako je par bio skupa pet godina, a iz Rumunjske su se zajedno doselili u Španjolsku. U posljednje vrijeme često su se svađali.

- Moja kćer bila je vrlo nesretna. Razgovarala sam s njima i ponudila im svoju pomoć, koju oni nikada nisu zatražili - rekla je uplakana Alexandrina majka. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • zelot 06.04.2011.

    Da je planirao i zadavio, rekao bih da je monstrum. Ali ovako, nisam siguran. Nemojte brzati s vješalima jer se i vama danas-sutra može dogoditi neplanirano pomračenje uma. Nitko nije cijepljen od žute minute.

  • blonde 06.04.2011.

    takvima nije mjesto na ovome Planetu...zvijer...trebao bi na sebi iskusiti, što je učinio zaručnici. Da barem postoji takav zakon, da se isto istim vrača, manje bi bilo tih nemilih događaja. Nažalost, zakon pišu ljigavci ili takvi kao što je ovaj lik...

  • tockica77 06.04.2011.

    iskrena sućut obitelji,rodbini i prijateljima.... i u-baki

Komentiraj...
Vidi sve komentare