To je to što me zanima!

Zadrani (50) ukrali državi 7 milijuna kuna na porezu

Policija je kazneno prijavila dvojicu 50-godišnjaka sa zadarskog područja jer nisu platili porez, a državu su zakinuli i na drugim davanjima
Vidi originalni članak

Zbog sumnje da su utajili 6,8 milijuna kuna, zadarska policija je kazneno prijavila dvojicu 50-godišnjaka sa zadarskog područja. Kriminalističkom obradom utvrdili su da su dvojica 2006. godine posredovali u prodaji nekretnina u Istri. Tada su naplatili proviziju od ukupno 17,1 milijuna kuna, ali prihod nisu prijavili nadležnoj Poreznoj upravi. Dvojac je policija kazneno prijavila zbog utaje poreza i drugih davanja.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • nina1307 25.03.2009.

    Pa sto onda? Kad drzava krade od nas, onda zasto i mi nebi od drzave??? I ja bi da mogu, ali di naci takvo zemljiste? :/ Bravo zadrani!

  • brisel 25.03.2009.

    pa ako je provizija ljudi ne moraju platiti ono sto je ispod ruke.i nasi velikani imaju velike poklone tj provizije i mislim da i oni ne prijavljuju svoje provizije a bilo bi dobro za hrvatsku da prijave

  • MalipasKira 25.03.2009.

    A kolko takvih slučajeva još ima... Bolje bi bilo vladi da traži one koji ju zakidaju za ovoliki porez i ostavi na miru javne službenike!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare