To je to što me zanima!

Zadranin išamarao dječaka (12) jer je napao njegovog sina (10)

Denis Prusac je svađu između dvoje dječaka gledao s balkona svoga stana u Ulici Antuna Barca te je sišao dolje. Tri puta je pljusnuo dječaka. Prijavljen je policiji
Vidi originalni članak

Zadranin Denis Prusac (44) prijavljen je da je istukao 12-godišnjeg dječaka koji je napao njegovog 10-godišnjeg sina. Prusac je svađu između dvoje dječaka gledao s balkona svoga stana u Ulici Antuna Barca te je sišao dolje. Tri puta je pljusnuo dječaka koji je tvrdio da je samo uzvratio udarac njegovom sinu. 

Policija je dojavu dobila od oca napadnutog dječaka. Prusca su prijavili zbog narušavanja javnog reda i mira te mu je zabranjen pristup 12-godišnjaku. Inače, Denis Prusac je profesor i radi u zadarskoj Strukovnoj školi Vice Vlatkovića.

Idi na 24sata

Komentari 103

  • Sonador 10.08.2012.

    Ne mogu vjerovati da ima onih koji odobravaju ovakav čin i misle da se nasilje može riješiti nasiljem. Taj dječak možda više neće ulaziti u sukob s dječakom čiji ga je otac istukao ali će se najvjerojatnije višestruko iskaliti na drugom djetetu. Istovremeno je otac koji je postupio nasilno svom sinu poslao poruku da ne mora naučiti sam rješavati svoje probleme jer će to netko drugi učiniti za njega ne birajući sredstva.

  • PrincessPeach 10.08.2012.

    što ja ''volim'' takve koji brane svoje djete, iako je nešto krivo i nepošteno. prije 10 ak godina, je jedna magarica od 15 godina, krenula udarit moju sestru. iz čista mira, onda je ona bila mala, a 15 godišnjakinja je voljela mučit malu djecu. i meni mama izađe i kaže joj: glupačo jedna šta je tučeš i u to izađe otac te djevojčice i fizički mi napadne mamu. a zašto zato jer je branio svoju ''divnu'' kćer iako je bila nepoštena i maltretirala je malo djete. imaju još djece, i nitko ih ne smije ni pogedat krivo, jer odma prjete kazat ću te svom tati. mrzim takve ljude.

  • goran82 10.08.2012.

    ne kuzim zas je profa iso tuc klinca! Danas sutra neka moj sin dobije grdnih batina u OŠ nebi isao tuc klinca nego za uho pa doma do tate i mame i onda lagano ti sjedi i gledaj sta ti radim tati sto te takvog debilnog odgojio.Mislim da mu poslje toga vise nebi palo napamet da ikoga krivo pogleda a ne da na nekog digne ruku, prokleti delikventi xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare