To je to što me zanima!

Zadranin u pritvoru: Napao je prodavačicu, roditelje i policiju

Najprije je u petak prijepodne ušao u trgovinu u Bibinjama te ukrao dvije šteke cigareta. Prodavačica (50) ga je pokušala spriječiti u krađi pa ju je gurnuo na izlasku iz trgovine
Vidi originalni članak

Problematični 38-godišnjak završio je kod suca istrage Županijskog suda u Zadru nakon što je odradio niz kaznenih djela tijekom jednog dana, a sudac ga je pritvorio. Iza rešetaka će ostati do 30 dana. 

Najprije je u petak prijepodne ušao u trgovinu u Bibinjama te ukrao dvije šteke cigareta. Prodavačica (50) ga je pokušala spriječiti u krađi pa ju je gurnuo na izlasku iz trgovine. Tu je već "zaradio" kaznenu prijavu za razbojničku krađu. Nakon toga je otišao u obiteljsku kuću, gdje se nasilnički ponašao prema svojim roditeljima. Pozvali su policiju zbog nasilničkog ponašanja u obitelji, ali ni policajci ga nisu umirili. 

- Prilikom intervencije policajaca, 38-godišnjak je u rukama držao dva noža koje je odbio odložiti, poradi čega su policajci nad njim uporabili sredstva prisile, svladali ga i uhitili. Prilikom uhićenja je pružao aktivan otpor zbog čega je jedan policijski službenik teže ozlijeđen - rekao je glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan. 

Kako saznajemo, policajac je slomio ruku dok su se on i  kolega hrvali s nasilnikom, nastojeći ga svladati. Uz kaznenu prijavu za razbojničku krađu i nasilničko ponašanje u obitelji, svojeg starog znanca prijavili su  i za prisilu prema službenoj osobi. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • crazy mind 05.02.2018.

    ma to nije istina da je lik iz Bibinja :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare