To je to što me zanima!

Zadrijemao za volanom i sletio Astrom s autoceste

Nakon što je otvorio oči, vozač se naglo trznuo, sletio s prometnice i počeo se okretati. Vozilo je završilo na boku, a vozač se nije ozlijedio
Vidi originalni članak

Mladi vozač stajao je kraj smrskane Opel Astre, koja je stajala uz autoput okrenuta na bok. Mladić nam je rekao kako nije ozlijeđen i da se osjeća dobro, rekao je S.K., koji je Opel Astru slikao u utorak ujutro na autocesti Rijeka-Zagreb kraj Karlovca.
Mladić je sletio s ceste i počeo se prevrtati, da bi na kraju završio na boku. Nitko od drugih sudionika u prometu nije ozlijeđen, a vozač je bio sam u Opel Astri.
- Kad smo došli do njega, rekao je da je nakratko zadrijemao i da se naglo trznuo, pa je sletio s ceste. Srećom, drugi vozači nisu nastradali - rekao je S.K. Na očevid je izašla karlovačka policija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • entoni 06.12.2007.

    Opet kriv čovijek išao voziti neispavan,imao ludu sreću a šta da je još koga pokupio ? Nakratko zaspao,to je ono trenutak nepažnje je dovoljan !

  • Hacker-ri 05.12.2007.

    Bitno da mu nije nista !!! Pametni uce na tudim greskama, a budale na svojim !!! IZ iskustva nazalost ! a iskustvo kosta oko 20 tisuca kuna!

Komentiraj...
Vidi sve komentare