To je to što me zanima!

Zadrom hara razbojnik: Napada isključivo u jutarnjim satima

Maskirani razbojnik naoružan pištoljem upao je u četvrtak u 7 sati u mjenjačnicu i odnio novac. Dan ranije u istoj ulici je 73-godišnjaku ukrao mobitel i nešto novca...
Vidi originalni članak

Zadrom hara maskirani razbojnik naoružan pištoljem, a napada ujutro. Razbojnik ranoranilac u četvrtak oko 7 sati banuo je u mjenjačnicu u vlasništvu trgovačkog društva u Ulici Stjepana Radića i zaprijetio 35-godišnjoj zaposlenici pištoljem i odnio joj novac. Koliko je uspio uzeti iz blagajne u ranim jutarnjim satima, još se mora izračunati, ali uspio je umaknuti prije dolaska policije.

Dan ranije i sat ranije u istoj ulici u Zadru, maskirani razbojnik zaprijetio je pištoljem 73-godišnjaku na ulici te mu oteo mobitel i nešto novca.

I u petak, 17. veljače, razbojnik je upao u kladionicu u ulici Polačišće, što je također blizu Radićeve u Zadru. Napad na kladionicu zbio se oko 10 ujutro, a razbojnik je također bio maskiran i naoružan pištoljem. Od zaposlenika kladionice uzeo je nekoliko tisuća kuna.

Policija istražuje radi li se o istom razbojniku ili više njih.

Iako je u jutarnjim satima manje novca u blagajanama budući da se promet još nije zahuktao, razbojnik vjerojatno računa i na manji policijski nadzor budući da su u večernjim staima, upravo zbog čestih razbojništava, policijske patrole pojačane. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • miko2312 23.02.2017.

    Neka je, briga me, nas je legalno pljackat a vas je ilegalno. Eto vam ga sad.

  • dany85 23.02.2017.

    Nije samo Zadrom.

  • ivanunited 23.02.2017.

    Ovo mu je samo honorarno....ima stalni posa ali popodne

Komentiraj...
Vidi sve komentare