To je to što me zanima!

Zaglavio u blatu sa švercanim mandarinama, 'uvalio' i kolegu

Ivan B. (46) zaglavio je s teretnim Mercedesom u blatu kraj granice s BiH. Švercao je voće i povrće. Prepriječio je put Tomislavu Dž. (22) koji je, isto, vozio mandarine
Vidi originalni članak

Vrgoračka je policija zaplijenila veću količinu voća i povrća koju su dvojica muškaraca neovisno jedan o drugom pokušali prošvercati preko ilegalnog prijelaza u BiH. Spriječilo ih je blato. 

U utorak oko 18.45 sati policijski službenici su, vidjevši vozila, u polju na predjelu Brig kraj granice pronašli 49 kartonskih kutija mandarina, tri gajbe klementina i 34 gajbe cvjetače. U blizini je u blatu bio zaglavljen i napušteni teretni Mercedes BiH registracijskih oznaka, natovaren s još 600 kg mandarina i 30 kilograma poriluka. Uskoro se vlasnik Mercedesa Ivan B.(46) iz BiH sam pojavio u policijskoj postaji i priznao da je mandarine i poriluk kupio u Metkoviću te ih namjeravao prošvercati i preprodati. No, kako se zaglavio u blatu prepriječio je put i Makaraninu Tomislavu Dž. (22) koji je i sam vozio metkovske mandarine, klementine i cvjetaču na preprodaju. On je, vidjevši da nema ništa od posla, iskrcao voće i povrće kraj puta i otišao. Ubrzo su i njega saslušali u policiji. Obojica će odgovarati za izbjegavanje carinskog nadzora. Voće i povrće su im oduzeti.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare