To je to što me zanima!

Zaglibili u blato: Luksuzni golf klub rasprodaje nekretnine...

MILIJUNSKI DUGOVI: Golf & Country Club u Zagrebu završio je u stečaju. Rasprodaja dijela imovine vrijedne 70 milijuna kuna počinje 10. ožujka
Vidi originalni članak

Luksuzn i Golf & Country Club u Zagrebu rasprodaje dio svoje imovine zbog milijunskih dugova. Trgovački sud u Zagrebu je 2015. i 2016. godine otvorio stečaj i počeo s rasprodajom imovine. Prema podacima FINA-e, tvrtka Golf nekretnine otišla je u stečaj zbog duga od 117 milijuna kuna 2016. i 125 milijuna kuna 2015. godine. Stoga je za 10. ožujka ove godine najavljena dražba na kojoj će se prodavati dio nekretnina u vrijednosti od 70 milijuna kuna. Na dražbu se može javiti bilo tko..

U ponudi su dvije klupske kuće na dva kata koje se kupuju zajedno s trafostanicom te šumom površine 21.302 četvorna metra. Sve to zajedno možete imati ako imate 41 milijun kuna. Na javnu dražbu ide i 20 etažnih objekata za smještaj s tri sobe, trijemom i vrtom. Svaka se nalazi na površini od 125 do 220 četvornih metara, a cijena im se kreće od milijun do dva milijuna kuna. Nikola Kovačević i Dražen Ileković otvorili su Golf & Country Club 2004. godine u Blatu, na ulazu u metropolu. Osim uživanja u golfu na igralištu s devet rupa, klub posjeduje i 54 vile.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • plutarh 22.03.2017.

    ti golf kompleksi i svi zakoni koji se za njihovu potrebu stvaraju....samo su izgovor za izgradnju, urbanizaciju terena koji ne bi bili samo tako urbanizirani i naravno - sve po puno povoljnijoj cijeni !....a da ne govorimo o tome da , ako slučajno imate tamo svoju parcelu, morate njima prodati po cijeni koju ne određujete sami, a oni poslije na tome masno zarađuju !....dakle, radi se o klasičnoj pljački s bezobraznim lažnim izgovorima i uz potporu podmičenog državnog aparata !

  • princezanera 06.03.2017.

    Gle, pravna država na djelu. Ovršiti bakicu za 38 kuna, ok. Kriva je do neba zbog mobitela. Ali ovršiti kakvog glavonju za milijune - to ne. Zemlja jednakosti. Svi smo jednaki pred zakonom. Ali to nekako - ne vidimo.

  • picuskin 27.02.2017.

    Za smece od vila traze milijun ili dva ovisno o kvadraturi,to ja 10 000E po metru koja bi to budala trebala kupiti u Blatu

Komentiraj...
Vidi sve komentare