To je to što me zanima!

Zagreb: Automobil naletio na ženu na pješačkom prijelazu

Žena je u utorak ujutro prelazila Ljubljansku aveniju na pješačkom prijelazu kod City Centra One West kad ju je udario auto. Hitno su je prebacili u bolnicu na liječenje
Vidi originalni članak

Na Ljubljanskoj aveniji u Zagrebu automobil je naletio na pješakinju. Žena je u utorak ujutro prelazila cestu na pješačkom prijelazu kod City Centra One West kad ju je udario auto. Težina ozljeda zasad nije poznata. Pješakinju su odmah prebacili u bolnicu gdje joj pružaju liječničku pomoć, javlja PU zagrebačka. Očevid je u tijeku.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • tvrtkopero 20.08.2013.

    vozim i auto i motor i bickl i pješačim i svi nekad griješimo, negledamo, nepazimo al definitivno pješaci najmanje paze i time ugrožavaju prvenstveno svoj život a time i živote drugih. neka svate da zebra i semafor i ... neznače da su sami na cesti i da hodaju ko muhe bez glave

  • user_190565 20.08.2013.

    Jbg, bahati su pjesaci, motorisit su divljaci, ispada da se samo vozaci automobila voze pametno, kulturno i po propisu. Jednostavno je glupo bilo sto komentirati i pravdati bilo koga. Zgazena je na pjesackom i kraj price.

  • miki-zg 20.08.2013.

    Tamo nije mjesto zebri ako nema semafora. 80km je prevelika brzina da se u kratkom roku može odreagirati, da ne spominjem da je tamo uključenje iz autoceste, a većina vozača ne prilagodi brzinu na vrijeme.

Komentiraj...
Vidi sve komentare