To je to što me zanima!

Zagreb: Bijesni radnik sjekirom je demolirao Audi. Mislio je da je šefov. Uništio je krivi auto!

Elvis (44) mislio je da uništava šefov automobil, ali ispalo je da se iskalio na automobilu koji je u vlasništvu rent-a-car kuće čiji vlasnik nema veze s ovime. Optužili su ga i traže 10 mjeseci uvjetnog zatvora
Vidi originalni članak

Nikad u životu nisam vidio tog muškarca. Imam rent-a-car kuću i taj auto je bio u 'renti', ispričao nam je M.G. o incidentu iz srpnja ove godine u Zagrebu, kad je bijesni muškarac sjekirom demolirao Audi.

POGLEDAJTE VIDEO: Sjekirom demolirao Audi 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Priznao policiji

Elvis (44) optužen je za kazneno djelo protiv imovine - oštećenjem tuđe stvari i za njega traže 10 mjeseci uvjetno, piše Danica.hr Policiji je odmah priznao i rekao kako je to učinio jer mu vlasnik tvrtke duguje više plaća.

AUTO JE TOTALKA, IDEM NA SUD Sjekirom na Audi: 'Auto je bio u renti, šokirao sam se. Čovjeka koji ga je uništio ne poznajem'

Mislio je da uništava njegov automobil, ali iskalio se na automobilu koji je bio 'rentan', a vlasnik rent-a-car kuće nema veze s ovime.

Uništio je pogrešan Audi.

-  Okrivljenik je priznao kazneno djelo te je uvodno detaljno elaborirao o svom neriješenom imovinsko-pravnom odnosu sa izvjesnim A.B. u smislu opisivanja motivacije te je bio uvjeren da se radi o automobilu A.B. - kaže državnom odvjetništvo, piše Danica.hr.

Sjekirom napravio 'totalku'

 - Čovjek se došetao do automobila, nosio je sjekiru preko ramena. Odjednom je samo krenuo lupati automobil sjekirom, razbio je sva stakla i dobro oštetio karoseriju... Htio je potpuno smrskati automobil! Kad je završio sa razbijanjem, sjeo je na travu kraj automobila, pozvao policiju i uredno čekao. Policija je stigla po njega i odvezla ga, nije se uopće opirao. Kad je vlasnik automobila došao bio je neugodno iznenađen cijelom situacijom, gledao je svoj automobil i nije se prestao čuditi - ispričao nam je svjedok demolirajna Audija iz srpnja na Črnomercu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • bezimeni korisnik 13.10.2021.

    ebate....zamisli koji papak ispadneš....taman nabaviš sjekiru, snimiš s€ronju s audijem, dobiješ priliku a....razbiješ krivi auto.....ha ha ha za propasti u zemlju

  • bojan12345 13.10.2021.

    Nije problem ni u šefu a ni u nesretnom čovjeku koji je ovo učinio problem je u zakonima i problem je u hdzu od tu sve kreče ukradi iskoristi prodaj itd sve što radi hdz isto tako kopiraju privatnici ne svi ali mnogi meni nije jasno kako još uvjek ovaj da se s izvinjenjem izrazim glup i naivan narod može davati podršku takvoj stranci nakon afere sanader pametnom dosta i samo se pitam do kad?

  • be yourself 12.10.2021.

    Jedan je Elvis ... bravo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare