To je to što me zanima!

Zagreb: Čak 11 ozlijeđenih u sudaru tri ZET-ova busa

U lančanom sudaru oštećena su prednja stakla dvaju autobusa. ZET-ovi vozači su neozlijeđeni. Promet Remetinečkom cestom je bio prekinut
Vidi originalni članak

Tri autobusa ZET-a sudarila su se u utorak oko 12.40 sati u zagrebačkom naselju Remetinec. Sudarili su se busovi, broj 110, 111 i 159. Ozlijeđeno je 11 putnika, a kako se doznaje, svi su lakše ozlijeđeni. Ozlijeđene putnike su odvezli u bolnice Sv. Duh, Sestara Milosrdnica te u Traumatologiju. Prema riječima glasnogovornice PU zagrebačke Aleksandre Ljube, vozač (41) autobusa se zbog skliske ceste nije uspio zaustaviti na vrijeme te je udario u bus koji je stajao na cesti. Na drugi bus je onda naletio treći bus koji je vozio vozač (33) koji također nije prilagodio brzinu stanju na kolniku.  
- Utvrdili smo da su sva vozila tehnički ispravna i redovito održavana. Možemo reći da su kiša i sklizak kolnik zasigurno doprinijeli nesreći - rekao je Tomislav Jurić, glasnogovornik ZET-a. U lančanom sudaru oštećena su prednja vjetrobranska stakla dvaju autobusa. ZET-ovi vozači neozlijeđeni su. Niti jedan od vozača nije bio pod utjecajem alkohola.
Zbog policijskog očevida promet dijelom Remetinečke ceste bio je prekinut do 15 sati. Direktor ZET-a Ivan Tolić najavio je čak i otkaze utvrdi li se da su za nesreću odgovorni zaposlenici ZET-a.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ZG-KAJ-ROKMIR 02.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • furuna 02.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • furuna 02.03.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare