To je to što me zanima!

S radija su doznali o bombi u zgradi, nisu im dali da izađu?

Policija je evakuirala sve iz Općinskog građanskog i kaznenog suda, a naša čitateljica tvrdi da ih iz Zavoda za mirovinsko nisu htjeli pustiti unatoč dojavi o bombi
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija počela je evakuirati zaposlenike i stranke na Općinskom građanskom sudu u Vukovarskoj ulici i Općinskom kaznenom sudu u Ilici nakon što je oko 11 sati stigla anonimna dojava o postavljenim bombama. Čim su završili s evakuacijom, pregledali su zgrade i terene oko njih.

Oko podneva je stigla još jedna anonimna dojava o bombi u Hrvatskom zavodu za mirovinsko osiguranje u Mihanovićevoj ulici. Policija je evakuira i tu zgradu, no naša čitateljica tvrdi da je zgrada bila samo djelomično evakuirana. Kaže da su svi zaposlenici i stranke koji su se nalazili u zgradi od trećeg do šestog kata, morali ostati unutra. Tvrdi da su o mogućoj bombi doznali preko radija te da ih nitko od nadležnih nije obavijestio. Štoviše, kad su htjeli izaći, šefovi im navodno nisu dali. Dodaje da ovo nije prvi put da u strahu kroz prozor gledaju kako policija pretražuje zgradu nakon dojave o bombi. Na kraju se ispostavilo da je i ova dojava bila lažna.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • vajra 08.03.2011.

    picka mu materina tko god da je dojavio.. jebena 2 ipo sata sam sa materom vani cekao, informacije radi zena ima nogu strganu.. nakon toga jos pola sata da prvo gospoda udje, pa tek onda ostali smrtnici.. debilu, tko si da si..

  • PredstavnikIzvanzemaljaca 08.03.2011.

    privatna tuzba (prometna nesreca) - 8 godina

  • Rovad 08.03.2011.

    nije nin čudo da stalno prijete bombama....ja još nisam okončao sud oko imovine...16 godina traje suđenje na tom usranom sudu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare