To je to što me zanima!

Zagreb: Iz auta na cestu izbacili leš muškarca (29)

Prema prvim informacijama mladić je umro od strujnog udara visokog napona. Njegov leš neko su vrijeme vozili okolo prije nego su ga izbacili
Vidi originalni članak

Svjedoci su odmah pozvali Hitnu pomoć, no mladiću nisu mogli pomoći. Ispred obiteljske kuće u Čižmešijinu putu u Zagrebu u petak oko 20 sati iz automobila su izbacili leš Mladena G. (29). Ekipa za očevid utvrdila je kako je umro od strujnog udara visokog napona. Kako doznajemo, toliko visok napon ne mogu imati kućni uređaji. Potvrdili su da muškarac nije umro na mjestu gdje je izbačen.
Susjed (49) je vidio da je iz Citroena C5 zagrebačke registracije netko iznio tijelo i ostavio ga pred dvorištem. On je pozvao policiju i hitnu pomoć. Policija je u blizini privela D.B.(44) s kojim još nisu razgovarali jer čekaju da se otrijezni. Neslužbeno se doznaje da su pili cijeli dan, no još nije poznato kako je mladić umro.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • tomkant 02.08.2008.

    ovakve situacije je nemoguce naci negdje van nase drzave.

  • ona009 02.08.2008.

    Takve ljude treba ubit....ko sto su srbi ubijali nas.....a nisu ni marili za duđe zivote..nego su nas samo gazili....tako mozemo i mi danas....takva budale nemaju prao zivjet.....ali jedno je....BUDALE duge zive...a DOBRI odlaze....tako je bilo i ocito ce tako i ostat....

  • CROkodiL 02.08.2008.

    Nasilje,okrutna ubojstva, kradje, pljačke, zlostavljanja, varanja, prievare, nastranosti, divlji kapitalizam, trgovina drogom... ne znam jesam li još što zaboravio... nadopunite me, ali znam da ovo nije ona država kojoj smo se radovali, ovo nije vlast koju smo željeli... Učinimo sami zajedno nešto, dok se ne naviknemo na ovakve dogadjaje, jer kad se bolestnik navikne na bolest, izlječenja više nema.

Komentiraj...
Vidi sve komentare