To je to što me zanima!

Zagreb: Iz kome probudili pretučenog mladića (17)

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Stjepana U. (17) pretukao je Darko V. (19) na proslavi rođendana u skloništu na zagrebačkoj Ferenščici. Stjepan komunicira s rukama...
Vidi originalni članak

Naš život se sastoji od preživljavanja i hodanja u bolnicu ka Stjepanu, priča Željko Križ, očuh Stjepana U. (17). Mladića je u noći na nedjelju 8. veljače istukao Darko V. (19) na proslavi rođendana u atomskom skloništu na zagrebačkoj Ferenščici. Stjepanova majka Silvana kaže kako ne želi ni čuti kako je njezin sin završio u komi, u Klaićevoj bolnici.
- Kako ga je istukao i zašto trenutačno me uopće ne zanima. Sretna sam da je policija uhitila počinitelja, da je priznao i da je trenutačno u zatvoru, pa ne može nekome drugome nauditi - rekla je Silvana i dodaje da mladima poručuje da više paze jedni na druge. Sretna je jer je njenom sinu bolje.
- Liječnici su ga probudili iz kome i njegovo stanje se poboljšalo. Još nije otvorio oči, ali komunicira s nama rukama. Želim samo da mi sin ozdravi - kaže Silvana. Roditelji su se zajedno sa Stjepanovim kolegama iz 3. ekonomske škole zahvalili liječnicima koji su spasili njegov život. Nadaju se i da će se Stjepan uspjeti potpuno oporaviti.
Ravnatelj Klaićeve bolnice Goran Roić potvrdio je da je mladić bolje. Skinuli su ga s aparata za disanje jer može samostalno disati. Prognoze za oporavak također su bolje. Ipak, liječnici još ne mogu točno utvrditi koliko je oštećen Stjepanov mozak.
- Nadam se i vjerujem da će se moj sin potpuno oporaviti. Učinit ćemo sve da se to uistinu i dogodi - zaključila je Silvana.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • nevidljiv_ca 20.02.2009.

    johntaylor pitao sam te prosli put jel ti stvarno mislis da imas mozak????Izgleda da ti je otekao i sada je ko zrno bibera. A za malog koji je brutalno pretucen zelim mu brz i uspjesan oporavak sa napomenom da izbjegaje mjesta gdje su moguce guzve.Ja sa 34 godine u svome zivotu nisam 5x usao tamo gdje se toci alkohol i slobodne vikende vecinom provodim u divljini na northu Canade. Bog!

  • z501 20.02.2009.

    dobar party

  • Tinami 19.02.2009.

    Mali, drži se i ozdravi! A ovog nasilnika bi trebalo poslati na doživotnu robiju, za primjer drugima.... Jer ovo kaj se događa više nije normalno. Mijenjati kazneni zakon, pothitno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare