To je to što me zanima!

Zagreb: Liječnici se još bore za život dvostrukog ubojice (30)

Muškarca koji je ubio bivšu curu i njenog dečka policija će prijaviti za ubojstvo i teško ubojstvo, jer je cura bila maloljetna. Liječnici se još bore za njegov život
Vidi originalni članak

Dubravko D. (30), koji je u četvrtak oko 12.40 sati ubio bivšu djevojku (17) i njezina dečka (18), u KBC-u Dubrava se još bori za život. Iz policije su izvijestili kako će ga prijaviti za ubojstvo i teško ubojstvo, jer je djevojka koju je ubio maloljetna. Oružje kojim je ubio nesretni par posjedovao je ilegalno. Njegova bivša djevojka ni njen dečko nisu muškarca prijavljivali zbog prijetnji, a on nije policiji poznat od ranije.

Podsjetimo, Dubravko je bivšu djevojku (17) i njezina dečka (18) ubio u zagrebačkom Markuševcu u četvrtak u 12.40 sati. Navodno se nije mogao pomiriti s prekidom veze ni s time da njegova bivša djevojka ljubi njegova najboljeg prijatelja. Nakon ubojstava si je pucao u glavu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • chokolada123 30.05.2011.

    Da se razumijemo drže ga na aparatima zato što traže osobe kojima će donirati njegove organe, jer su mu svi organi potpuno zdravi. Zato ne pričajte ono što ne znate!

  • b1b2 28.05.2011.

    think pink i ini koji ostavljaju komentare slicne tebi ocito ne znaju sta pisu.Pa upravo zato sto je 16-godisnjakinja,nezrela je i jos ne zna sto je dobro za nju,djeca su naivna.Pa kaj cemo djecu osudivat zato sto su donijela krivu odluku?To sto se ona u njega zagledala nije za osudu nego je za osudu to sto je on gledao dijete..pedofil i dvostruki ubojica! svi vi koji osudujete malu za njen postupak,sramite se !Nek djeca pocivaju u miru a ovom izopacenom stvoru zelim da prezivi i pati se do kraja zivota!

  • marija001 28.05.2011.

    Ni jedna azna nije dovljna za zločine koje je počinio.Samo da se ne dogodi propust u našem sudstvu zbog kojeg ubojice ,silovatelji i slično društvo šeću po vani

Komentiraj...
Vidi sve komentare